Marcin M. Napisano 10 Czerwca 2022 Share Napisano 10 Czerwca 2022 Pora odetchnąć na dłużej od popiersi i powrócić, jak to mówią, do korzeni. Ulubiona skala, ulubiony producent. Wymyśliłem sobie łączkę, na której krasnoludzki oddział artylerii ciężkiej pułku A 30 b, gotował się będzie do strzelania z grubej rury. Elementy dioramki zacząłem malować już jakiś czas temu, z powodu popsutego aparatu nie robiłem zdjęć. Stan na dzisiaj, robione telefonem. Działo. Laweta i wózek amunicyjny: Członków załogi będzie pięciu, oprócz trzech zestawowych, dodałem dwóch, jak znalazł pasujących. Pierwszy to Die Bearer, ściborowy, będzie robił za ładowniczego. Snajper, sokolim wzrokiem obserwujący przedpole: Ci dwaj czekają jeszcze na kolory. M. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Czerwca 2022 Share Napisano 10 Czerwca 2022 niezła kolubryna będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 19 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2022 W dniu 10.06.2022 o 21:22, M.A.V. napisał: niezła kolubryna będzie No, spora. Kawał żywicy, 10 cm długości sama lufa. Chciałem bajkowo, ale ni cholery nie umiem, wyszło jak zawsze. Stan na dzisiaj, jeszcze będę próbował odcienie ocieplić. No i bez nuln oila tu i tam, jak również klasycznego srebrnego chyba się nie obejdzie. M. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 21 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2022 Wash Fuegan Orange. O to chodziło. Do tego podmalowane duperele i jakoś to teraz wygląda. Pozostało pomalować wnętrze lufy, resztę dopracuję na gotowo na podstawce. M. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 23 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2022 Gruby kaliber! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 17 Lipca 2022 Autor Share Napisano 17 Lipca 2022 Powolutku do przodu. 3/4 załogi prawie gotowe. Sygnałowy. Celowniczy. Bombki też kolorów dostały. Bajka, Bójka i Brawurka: M. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 17 Lipca 2022 Share Napisano 17 Lipca 2022 (edytowane) Ten z Javelinem to mój faworyt. Edytowane 17 Lipca 2022 przez socjo1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 16 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2022 Zacząłem podstawkę. Rotband z herbatą, nasycony unigruntem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 4 Listopada 2022 Autor Share Napisano 4 Listopada 2022 (edytowane) Tak to mniej więcej będzie wyglądało... Trawa znowu wygnieciona. Rotband to nienajlepszy materiał na podkład pod sianie trawy. Następną razą dam styrodur. Dojdą jeszcze kępki trawy i parę dupereli. Edytowane 4 Listopada 2022 przez Marcin M. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 6 Listopada 2022 Autor Share Napisano 6 Listopada 2022 Trawę posiałem jeszcze raz, tym razem dałem gęsty wikol i na spokojnie różnymi grubościami podziałałem. Maszyny i pierwsi figuranci na miejscach. Tablica informacyjna i świnka czekają na podkład. M. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 13 Listopada 2022 Autor Share Napisano 13 Listopada 2022 Spod nogi ładowniczego usunąłem kamyk, choć trochę będzie wyglądał mniej statycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 16 Listopada 2022 Autor Share Napisano 16 Listopada 2022 Tablica obsadzona, kamyki pomaluję na odpowiedniejszy kolor, bo to-to to wegiel z Fallera. Ciekawe, co z takim zainteresowaniem ta świnia ogląda? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Listopada 2022 Share Napisano 16 Listopada 2022 będę marudził... nie za dobrze ta trawa wygląda... przypomina ściernisko po sianokosach tylko kolor nie ten 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 21 Listopada 2022 Autor Share Napisano 21 Listopada 2022 Ech - wiem, i tak jest lepiej po przesianiu. Następnym razem będę mądrzejszy. Poza tym - łąka wygnieciona po przejściu frontów w obie strony . No cóż zapraszam do GALERII. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi