Seb Napisano 20 Czerwca 2022 Share Napisano 20 Czerwca 2022 Tygrys I "S33" z 2 Dywizji Pancernej SS "Das Reich", Kursk. Dragon 6950. 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 20 Czerwca 2022 Share Napisano 20 Czerwca 2022 Merytorycznie się nie wypowiem. A "na oko" to baaaardzo mi się podoba! I czołg i figurka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 20 Czerwca 2022 Share Napisano 20 Czerwca 2022 Jak znam życie, to merytorycznie jest tu wszystko w zgodzie z naturą rzeczy. Wykonanie bardzo mi się podoba, bo jest nieprzesadne i tylko kawałka podstawki mi brakuje, co by go ładniej wyeksponować. ...no ale ja, to najchętniej wszędzie bym chciał widzieć podstawki Dobra robota Seb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 21 Czerwca 2022 Share Napisano 21 Czerwca 2022 Fajny Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Model FAN Napisano 29 Czerwca 2022 Share Napisano 29 Czerwca 2022 Ogólnie bardzo fajnie, tylko na pierwszym zdjęciu coś nie tak poszło z gąską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi