Patterson Napisano 7 Lipca 2008 Share Napisano 7 Lipca 2008 Prace zakończone! Model długo dojrzewał w magazynku ale ostatecznie doczekał się finału co mnie bardzo cieszy. Dodałem na koniec kilka poprawek i korbę co by odpalić motor. Zapraszam do Galerii i oczywiście liczę na Wasze opinie. nazwa: Zis-5b producent: Zvezda skala: 1/35 nr katalogowy: 3529 dodatki: brak - elementy od podstaw. Warsztat: viewtopic.php?t=8412&postdays=0&postorder=asc&start=0 Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 7 Lipca 2008 Share Napisano 7 Lipca 2008 Rewelka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 7 Lipca 2008 Share Napisano 7 Lipca 2008 Mówiłem już to, ale powtórzę: Piękna i wysokiej klasy miniatura sowieckiej ciężarówki. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 7 Lipca 2008 Share Napisano 7 Lipca 2008 Piękna i wysokiej klasy miniatura sowieckiej ciężarówki. Brawo. Bezapelacyjnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaki Napisano 7 Lipca 2008 Share Napisano 7 Lipca 2008 Kopara opada gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 Przeszedłeś sam siebie Patersson! Model lepiej wygląda, niż reklamujący go jego rysunek (było by nie było) na opakowaniu samego producenta.!!!! Paka prezentuje się lepiej niż oryginał. GRATULACJE!!! PS: Pytanie do Ciebie odnośnie wykonania fotografii. Używasz namiotu bezcieniowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 -dla mnie mistrzostwo świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 Z dość taniego modelu nie najlepszej firmy stworzył Pan najpiękniejszy model tej ciężarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 Widzę, że archeolog znowu odkopuje arcydzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCzarnowicz Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 Trudno znaleźć odpowiednie słowa żeby złożyć adekwatne do wyniku pracy gratulacje. Mam pytanko co do elementów drewnianych, jak je malujesz (farby, technika)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Wierzbicki Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 Rewelacyjny Bardzo podobają mi się efekty eksploatacji i z tego co widzę pięknie odwzorowałeś silnik. Fajnie by było usadzić z tyłu na pace np. jakieś dwie figurki, rozmawiające ze sobą, bądź żołnierzy popijających jakieś trunki(w końcu to sowieci ). Model jest po prostu mistrzowski, wielkie brawa dla ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 zajebiaszczy, że tak powiem duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 9 Września 2008 Autor Share Napisano 9 Września 2008 Dzięki Panowie, bardzo mi miło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi