Yamamoto Napisano 15 Listopada 2022 Share Napisano 15 Listopada 2022 40 minut temu, SAW napisał: A to spoko..oby tylko przyszło nie uszkodzone. Zgadza sie bo na zagranicznych forach potwierdzają że cos sie dzieje z blachami podczas transportu sa wygięte i to dosyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamamoto Napisano 22 Listopada 2022 Share Napisano 22 Listopada 2022 Znacie to słynne zdjecie jajmato w stoczni? Ktoś podjął sie zbudowania przepięknej dioramy.efekt piorunujący 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltan1 Napisano 22 Listopada 2022 Autor Share Napisano 22 Listopada 2022 Wersja startowa z działami 155 po bokach,bez radarów. Przy tym zestawie można się pokusić o dowolną wersje a zmian było sporo. Rewelacyjnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomecki Napisano 14 Lutego 2023 Share Napisano 14 Lutego 2023 (edytowane) Witam kolegow, tak sie siedze I podslu:bip:e, napiszcie mi gdzie kupujecie te 3d detale. Czy tem bunker studio czy kingsdetailing ma wlasny sklep? Pozdrawiam Edytowane 14 Lutego 2023 przez Tomecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek-M128 Napisano 14 Lutego 2023 Share Napisano 14 Lutego 2023 3 godziny temu, Tomecki napisał: Witam kolegow, tak sie siedze I podslu:bip:e, napiszcie mi gdzie kupujecie te 3d detale. Czy tem bunker studio czy kingsdetailing ma wlasny sklep? Pozdrawiam https://m.facebook.com/100083140460147/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomecki Napisano 14 Lutego 2023 Share Napisano 14 Lutego 2023 Dzieki Mirku, obadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomecki Napisano 14 Lutego 2023 Share Napisano 14 Lutego 2023 W dniu 9.11.2022 o 16:43, bsnt3k napisał: Ale kto powiedział że masz się ograniczać do kupowania. Projektujesz detali tyle ile chcesz resztę uzupełnisz blachą. Każdy wie że to jest przyszłość modelarstwa to skan i drukowanie 3d jest. Ja tu wklejałem zrzuty wydruków jako anty reklamę tego szrotu od trumpetera. Gdzie brakuje modelarstwa to na pewno w szrotach 3dwild i Chińczyków którzy im to robią. Lotniskowiec drukowany w całości podzielony na 3 części. Zero inżynieri i projektowania. Praktycznie zerowa kontrola nad prawami autorskimi bo gotowy model łatwo wyciągnąć z gry lub neta. Bekę mam z promotorów tego kwiatek na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomecki Napisano 14 Lutego 2023 Share Napisano 14 Lutego 2023 Kolego bsnt3k, co mozesz napisac o modelach 3dwild? Masz moze ktorys? Mnie interesowal Prinz Eugen 1:200, ale skoro piszesz ze slabo…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi