Szupryt Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) Cześć, oddam rozpoczęty żywiczny model SKOTa, stan jak na zdjęciach: sklejony kadłub i podwozie + kilka moich przeróbek. Instrukcja jest. Brakuje części fototrawionych, ale z żywicznych generalnie da się podkładać całą budę. Wersja bezwieżowa, ale producent dorzucił mi górne klapy włazów od wersji 2A/2AP więc można pokusić się o konwersję. W tym wypadku za darmo to uczciwa cena. Kto pierwszy ten lepszy Odbiór osobisty we Wrocławiu lub, za pokryciem kosztów przesyłki, mogę podesłać do paczkomatu. Poniżej parę inspiracji na tego grzmota: Czech po spotkaniu z jugosłowiańską miną... Irakijczyk z pierwszej wojny w Zatoce... Irakijczyk z drugiej wojny w Zatoce... Ofiara traktatu CFE o redukcji sił konwencjonalnych... Wrak z poligonu w Toruniu... I z tego samego poligonu, wersja zimowa z balkenkreuzami... Zdjęcia wyłącznie w celach dyskusji Edited March 20 by Szupryt Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Cześć, jeśli nie ma nikogo przede mną to jestem chętny! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szupryt Posted July 21, 2022 Author Share Posted July 21, 2022 Uprzejmie proszę o zamknięcie tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szupryt Posted March 20 Author Share Posted March 20 (edited) Model ostatecznie wędruje do @mandrivecs Edited March 21 by Szupryt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts