wuen Napisano 11 Lipca 2008 Share Napisano 11 Lipca 2008 Mój kolejny model - tym razem amerykańska ikona motoryzacji... Model w dużą ilością szczegółów ale postanowiłem dodać coś od siebie Wyciąłem i zaszpachlowałem otwory w grillu - będzie fototrawiona siatka wyciąłem także otwory na kierunkowskazy powierciłem tarcze hamulcowe kasta pomalowana 3 warstwami Zero Yellow Giallo Orion Teraz kasta schnie a ja wracam do Ferrari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 11 Lipca 2008 Share Napisano 11 Lipca 2008 No piękny model i piękny kolorek.A jakie felgi do tego będą Oryginalne Jeżeli tak to pięknie będzie Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 11 Lipca 2008 Share Napisano 11 Lipca 2008 No mnie też sie podobają efekty prac ! , ładnie działasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 11 Lipca 2008 Autor Share Napisano 11 Lipca 2008 W pudełku są 2 rodzaje felg Chcę zastosować pierwsze ale kto wie... Jedno jest pewne - felgi wylądują w "krecie" i zastosuję Alclad Chrome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stilgar Napisano 11 Lipca 2008 Share Napisano 11 Lipca 2008 Miodnie się zapowiada....zasiadam w kąciku i pacze (czyt. patrze) jak corvette "rośnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 11 Lipca 2008 Share Napisano 11 Lipca 2008 Fajny Kolorek. Ten 1 typ felg bardziej pasuje Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laser1989 Napisano 11 Lipca 2008 Share Napisano 11 Lipca 2008 Co za elegancka bryczka i jak byś mógł zaprezentować te felgi w nadkolach. Taka drobna prośba. Ogólnie jest z....ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 11 Lipca 2008 Share Napisano 11 Lipca 2008 Model bardzo fajny a i kolorek chyba najbardziej odpowiedni A co do felg...ja osobiście bym wybrał te drugie Ale to kwestia gustu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 16 Lipca 2008 Autor Share Napisano 16 Lipca 2008 Mała aktualizacja - farba jest 2-składnikowa więc teraz corvetta wygląda tak jest to lakier perłowy więc ciężko zrobić fotkę pokazującą faktyczny kolor, który jeszcze się zmieni po bezbarwnym i polerce Na prośbę laser1989 fotki z felgami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 16 Lipca 2008 Share Napisano 16 Lipca 2008 No kolorek wypas A co do felg to mi się podoba na tych drugich,ale to już twoja decyzja które założysz Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 16 Lipca 2008 Autor Share Napisano 16 Lipca 2008 Ja decyzję już podjąłem - drugie... Fotki zrobiłem na prośbę "laser'a" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 16 Lipca 2008 Share Napisano 16 Lipca 2008 A z felg zrzucisz ten cudowny fabryczny chrom?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 16 Lipca 2008 Autor Share Napisano 16 Lipca 2008 Tak jak napisałem wcześniej "Jedno jest pewne - felgi wylądują w "krecie" i zastosuję Alclad Chrome" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 16 Lipca 2008 Share Napisano 16 Lipca 2008 Ups, sorki umknęło mi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 16 Lipca 2008 Share Napisano 16 Lipca 2008 piękny Muscle Car XXI wieku zapowiada sie ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 18 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 18 Czerwca 2009 Dawno tu nie zaglądałem... Dwa dni pracy i tak wygląda podwozie i wnętrze Następny etap to polerowanie karoserii - tak wygląda po 4 warstwach Gunze C155 Usunąłem wycieraczki - będą od innego modelu lub fototrawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vybor89 Napisano 19 Czerwca 2009 Share Napisano 19 Czerwca 2009 Witam Moim zdaniem powinieneś dac te 1 felgi z podwójnymi ramionami Wyglądają obłednie według mnie Fajnie Ci silnik wyszedł Kolor dobrze dobrałeś. Muszę przyznac że jak skończę GT350H to muszę rozwarzyc kupno tego modelu Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 19 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2009 Felgi na fotkach to "robocze" założone aby podwozie nie szorowało po podłożu - docelowo będę 2-ramienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 19 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2009 Teraz na właściwych felgach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 19 Czerwca 2009 Share Napisano 19 Czerwca 2009 co do lakieru to kiedy polerka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 19 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2009 Polerka była dzisiaj - teraz "uzbrajanie" w dodatki, wklejenie świateł itp... Jutro kilka fotek po polerce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 20 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2009 Zgodnie z obietnicą... Jak widać - wklejona siatka grilla, halogeny i światła - dorobiłem soczewki na światłach gdyż Revell dał tylko "goły" plastik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 20 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2009 Wstępny montaż w celu sprawdzenia czy wszystko pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 20 Czerwca 2009 Share Napisano 20 Czerwca 2009 no no fanie sie prezentuje;) a mam pytane co do skali jak postawisz kolo modelu tamiya 1;24 to widac ta roznice?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 20 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2009 Pozostałe widoczne modele są w skali 1:24 Różnica nie jest duża - jeśli model byłby w skali 1:24 to byłby o około 8-9 mm dłuższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi