tees Napisano 11 Lipca 2008 Share Napisano 11 Lipca 2008 Witam . Przedstawiam pare fotek mojego ulubionego modeliku którym jest SBLim-2A. Jest to konwersja trumperterowskiego MIGa-15UTI. Wszystkie przeróbki do standardu SBLima są wykonane z ręki gdyż w owym czasie tj. zaraz po ukazaniu sie tego modelu niebylo żadnych dodatków do niego. Kalki to: szachownice-Techmod , godło czyli sówka - kalki z Intechu a numer taktyczny jest malowany od szablonu. Kamuflarz zrobiony na podstawie zdjeć jednego z egzęplarzy siemiradzkiego 7 PLS MW. Pozdrawiam i czekam na uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 12 Lipca 2008 Share Napisano 12 Lipca 2008 Mistrzu!Jam ran twych niegodzien całować. Ale z szachownicami coś nie tak...nny krój po jednej stronie kadłuba. A czy na pewno szparki miały ten szablonowy odstęp między czerwonymi kolorami? ;> a nie tylko mysliwskie Dwójki? No i stykłoby obejrzeć spodzik. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 12 Lipca 2008 Autor Share Napisano 12 Lipca 2008 Kurcze . Normalnie sie zawstydzilem. Co do spodu to postaram się jutro wsadzić na forum jakąś fotke a jeśli chodzi o przerwe miedzy kolorami to na bank tak bylo. Dzieki za pochwałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 12 Lipca 2008 Share Napisano 12 Lipca 2008 Wreszcie jakaś maszynka w galeri z moich klimatów. Piękne wykonanie, świetnie prezentuje się wyposażenie kabin i ogólnie super, piękne lata polskiego lotnictwa . Ja poległem jakiś czas temu na MiG-15UTI ale w 1/72 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezetel Napisano 12 Lipca 2008 Share Napisano 12 Lipca 2008 Witam. Piękny model ; niesamowite wykończenie detali . Co prawda epoka MIG-ów I Sabre'ów to już peryferia moich zainteresowań, ale takie cacuszka ogladam chętnie - z rozdziawioną z podziwu paszczęką . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zepot Napisano 12 Lipca 2008 Share Napisano 12 Lipca 2008 Piękny model i super tematyka 6++.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 12 Lipca 2008 Autor Share Napisano 12 Lipca 2008 Dziekuje za pochwały. Myśle ze wniedługim czasie znowu coś pokaże fajnego. Oczywiście w temacie lotnictwa polskiego bo to mój ulubiony temat. Pozdrawiam. A może coś na zachęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 12 Lipca 2008 Share Napisano 12 Lipca 2008 UT-2 i do tego z szachownicami!!! Daj koniecznie więcej fotek ale w nowym temacie. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tees Napisano 13 Lipca 2008 Autor Share Napisano 13 Lipca 2008 Tak jak obiecałem SBLim od spodu: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 30 Lipca 2008 Share Napisano 30 Lipca 2008 powtórz jak możesz tą serię fotek spodu Twojego łaciatka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 31 Lipca 2008 Share Napisano 31 Lipca 2008 DO tej pory ten samolot mi się nie podobał, jakoś nie mogłem sie przekonać, ale Twoja wersja wymiata! Hamulce mi się podobają najbardziej Kabina... brak słów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi