hlystek Napisano 31 Lipca 2022 Share Napisano 31 Lipca 2022 (edytowane) Witam. Dzisiaj wrzucam 7tp w wersji dwuwieżowej. Mój pierwszy model z wnętrzem i nie ostatni:) Malowany Hataką orange, wash od Miga Zostało tylko dołożyć pigmenty. Oceneę moich wypocin pozostawiam kolegom z Forum. Poprawiłem zdjęcia Edytowane 5 Sierpnia 2022 przez hlystek zdjęcia 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 31 Lipca 2022 Share Napisano 31 Lipca 2022 Na pierwszy rzut oka bardzo ładny. Tylko przydało by się więcej zdjęć i wykadrowanych, bo model "gubi" się na tej połaci bieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hlystek Napisano 31 Lipca 2022 Autor Share Napisano 31 Lipca 2022 U mnie jak zwykle problem z fotkami:) Starałem sie jak mogłem. W tygodniu postaram sie wrzucić lepsze zdjęcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 31 Lipca 2022 Super Moderator Share Napisano 31 Lipca 2022 Fotki nie są złe tylko trzeba po ich zrobieniu, jeszcze poświęcić trochę czasy i nad nimi popracować. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 1 Sierpnia 2022 Share Napisano 1 Sierpnia 2022 Fajnie wygląda, wrzuć lepsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hlystek Napisano 1 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2022 Dzięki za opinię. Lepsze fotki wrzucę jak fotografa na sesję namówię. Błąd ze stelażem już poprawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi