chorąży Napisano 14 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2022 Podpowiedział by ktoś, co to za skrzynki na moim "wzorcowym" zdjęciu ? Na logike amunicyjne od ak+pk, i działka 30 mm, te z bocznego pancerza... (ewentualnie jakieś wymiary ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 19 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2022 Stan na teraz, dodatkowo osłona za wieżą czeka na lutowanie. Pierwsze skrzynki dotarły, chrapy przyklejone, próba wykonania uchwytów na rury chrap na tłumikach chwilowo nieudana, skończyłą mi sie miękka blacha miedziana, trzeba uzupełnić... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 19 Sierpnia 2022 Share Napisano 19 Sierpnia 2022 2 minuty temu, chorąży napisał: Stan na teraz, dodatkowo osłona za wieżą czeka na lutowanie. Pierwsze skrzynki dotarły, chrapy przyklejone, próba wykonania uchwytów na rury chrap na tłumikach chwilowo nieudana, skończyłą mi sie miękka blacha miedziana, trzeba uzupełnić... Mega wygląda i weź komuś powiedz ze to zvezda aka dragon : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 19 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2022 Thx, ale naprawdę ta Zvezde przyjemnie się skleja, ale i przede wszystkim, bez tych kół !!!!! za co jeszcze raz dziekuję no i żywicy wieży... Żeby teraz tylko nie spipczyć malowaniem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 23 Sierpnia 2022 Share Napisano 23 Sierpnia 2022 Zwróć uwagę na ustawienie kół, BTR ma opony kierunkowe. Na twoim zdjęciu pierwsze prawe koło powinno być na lewej stronie wozu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 24 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2022 Koła/opony założyłem tylko w celach praktycznych i po brudzeniu, a raczej kurzeniu założę prawidłowo. Weryfikuję jeszcze, czy przypadkiem nie zakładają tak, aby nie można było po śladach sprawdzić, w którą stronę jedzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 24 Sierpnia 2022 Share Napisano 24 Sierpnia 2022 Godzinę temu, chorąży napisał: Koła/opony założyłem tylko w celach praktycznych i po brudzeniu, a raczej kurzeniu założę prawidłowo. Weryfikuję jeszcze, czy przypadkiem nie zakładają tak, aby nie można było po śladach sprawdzić, w którą stronę jedzie. Myślę że ich czerwone knigi tego zakazują. Jeszcze nie widziałem ruskich pojazdów z bieżnikiem kierunkowym założonych źle na jedną stronę w celu zmyłki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 24 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2022 29 minut temu, SnajperTBG napisał: Myślę że ich czerwone knigi tego zakazują. Jeszcze nie widziałem ruskich pojazdów z bieżnikiem kierunkowym założonych źle na jedną stronę w celu zmyłki. ja w każdym mozolnie szukam dokumentacji. Okazało się że pojazd, jaki wybrałem na "ofiarę' czyli wzorzec, jest jednym z pojazdów żołnierzy ochraniających Zaporoską Elektrownię Atomową, wszystkie ich pojazdy mają na stałe zamocowane rury czerpni powietrza, ciekawe, na razie mozolnie zbieram dokumentacje i robię testy z odlewaniem w żywicy przedmiotów, bo trochę bambetli będzie trzeba doprodukować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi