Dudzio Napisano 16 Sierpnia 2022 Share Napisano 16 Sierpnia 2022 Czołem, kolejny z moich dawno rozpoczętych, a niedawno wykończonych modeli Merytorycznie jakoś nie wnikał super głęboko w temat, za to dobrze bawiłem się przy budowie i wykańczaniu. Inspirowałem sie kamuflarzem zaproponowanym u innego producenta (RMF), ale nie jest on tam podpisany. Z dodatków używałem tylko blaszek Eduarda dedykowanych do tego modelu. Malowałem farbami Tamiya, brudzenie przy pomocy specyfików od AK. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 16 Sierpnia 2022 Share Napisano 16 Sierpnia 2022 Mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 16 Sierpnia 2022 Share Napisano 16 Sierpnia 2022 (edytowane) Stara dobra samosklejalna Tamiya, jak klocki Lego. Spoko sklejony. Zgubiłeś gdzieś liny holownicze i linkę do napinania zerwanej gąsienicy. Antenę też jeszcze da się dokleić- tak jak na poglądowej fotce. Oryginał: - to wczesna wersja z inną lufą bez stopnia przy jarzmie armaty - zasobnik na wycior powinien być przeniesiony z lewej burty na górną płytę silnika Pomaziaj specyfikami go na coś takiego: Podnośnik raczej nie był w kolorze rotbraun: - walnij go na gunmetal lub na żółty bazowy niemiecki. Co do kolorów to Tamiya jest OK, ale zawsze dodaj trochę białego do koloru bazowego. Model zawsze ciemnieje po filtrze i washu. Edytowane 16 Sierpnia 2022 przez robertmodelarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi