MaciejW Napisano 27 Września 2022 Autor Share Napisano 27 Września 2022 6 godzin temu, Gregory napisał: Bandaże na zapasowych kołach jezdnych będziesz jeszcze poprawiał? I skrzynka amunicyjna przy wyciorze dostała niebieskim rykoszetem Spokojnie pędzli jeszcze nie schowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregory Napisano 27 Września 2022 Share Napisano 27 Września 2022 Tak myślałem, że tego nie zostawisz. Kibicuję dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 27 Września 2022 Share Napisano 27 Września 2022 Rysy na bokach - miód Dużo masz odprysków na płaskich powierzchniach a na krawędziach dosyć niewiele - będziesz jeszcze je młotkował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 27 Września 2022 Share Napisano 27 Września 2022 3 minuty temu, TAW napisał: Rysy na bokach - miód Dużo masz odprysków na płaskich powierzchniach a na krawędziach dosyć niewiele - będziesz jeszcze je młotkował? To samo mam wrażenie. Za dużo młotkowania na płaskich powierzchniach i zbyt równomiernie a za mało na krawędziach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejW Napisano 27 Września 2022 Autor Share Napisano 27 Września 2022 Może jeszcze trochę poobijam krawędzie, jednak bardziej myślałem o błyszczących przetarciach które dodam tuż przed finałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian76 Napisano 18 Października 2022 Share Napisano 18 Października 2022 Zdradziłbyś jakich produktów użyłeś do stworzenia tego cuda - Chciałbym spróbować wykonać analogiczne w swoim. Chodzi mi głownie o masę do wykonania spawów, jaki klej i grubość drucika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciejW Napisano 22 Października 2022 Autor Share Napisano 22 Października 2022 W dniu 18.10.2022 o 11:34, Sebastian76 napisał: Chodzi mi głownie o masę do wykonania spawów, jaki klej i grubość drucika Trochę późno odpowiadam ale ostatnio mam bardzo mało czasu. A więc to drut to jakoś 0.3 lub 0.4 mm zagięty na wykałaczce jeśli dobrze pamiętam. Przyklejony do modelu klejem CA następnie spawy z szpachlówki dwuskładnikowej od tamiyi: https://www.mojehobby.pl/products/Epoxy-Putty-Quick-Dry.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian76 Napisano 28 Października 2022 Share Napisano 28 Października 2022 W dniu 22.10.2022 o 20:17, MaciejW napisał: Trochę późno odpowiadam ale ostatnio mam bardzo mało czasu. A więc to drut to jakoś 0.3 lub 0.4 mm zagięty na wykałaczce jeśli dobrze pamiętam. Przyklejony do modelu klejem CA następnie spawy z szpachlówki dwuskładnikowej od tamiyi: https://www.mojehobby.pl/products/Epoxy-Putty-Quick-Dry.html Nie ma problemu - Bardzo dziękuję za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi