Thalgonis Napisano 29 Sierpnia 2022 Share Napisano 29 Sierpnia 2022 (edytowane) Najpiękniejszy samolocik IIWW Zachciało mi się spróbować sił w tej bardzo małej skali (na ogół dłubię 1:48 w lotnictwie) i wyszedł mi weekendowy projekcik. Muszę przyznać: to naprawdę jest małe Edytowane 29 Sierpnia 2022 przez Thalgonis 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 29 Sierpnia 2022 Share Napisano 29 Sierpnia 2022 Owiewka bez masek brak kokpitu wracaj do swojej skali tutaj finezji nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 29 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2022 Tu finezji nie będzie - za duże uproszczenia... 110-ka to jedyny samolocik, który mogę mieć w różnych skalach, niekoniecznie „wystawowych” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 29 Sierpnia 2022 Share Napisano 29 Sierpnia 2022 Co się tam wylało na lewym płacie, na zewnątrz od silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 29 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2022 (edytowane) Nic. W tej skali brudzing (dla mnie) jest nie do ogarnięcia Edytowane 30 Sierpnia 2022 przez Thalgonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 31 Sierpnia 2022 Share Napisano 31 Sierpnia 2022 W tej skali to bym robił ramki oszklenia z pomalowanych na odpowiedni kolor pasków kalkomanii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 31 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, lord_karton napisał: W tej skali to bym robił ramki oszklenia z pomalowanych na odpowiedni kolor pasków kalkomanii. Też metoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 1 Września 2022 Share Napisano 1 Września 2022 O matko ,składałem tego malucha za dzieciaka, gdzie ty go dorwaleś? Fajniutki malec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 1 Września 2022 Autor Share Napisano 1 Września 2022 Dzięki Dorwałem go na giełdzie towarzyszacej wystawie w Chełmży. Czasami na takich stoiskach można wyrwać fajne rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi