Majek Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Jak w temacie... Przede wszystkim potrzebne mi sa zdjecia wnetrza kabiny, kokpitu, fotela itd. Oczywiscie przegooglalem juz troche, wiec conieco mam, ale jezeli ktos z Was ma cos w swoich zasobach, to bym poprosil... A nuz sie trafi cos, czego nie mam... Aaa... I tez by mi sie przydaly jakies bardziej szczegolowe zdjecia komor podwozia i goleni. Z gory dzieki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulus Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 http://users.bestweb.net/~kcoyne/sr1seat.htm Może tutaj coś będzie o fotelu, nie wiem czy w wersji SR-1 był całkiem inny niż w TR-1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majek Posted July 12, 2006 Author Share Posted July 12, 2006 No niestety, w TR-1 byl calkowicie inny fotel. Jedno zdjecie mam, wiec cos mi sie tam moze uda wyczarowac. Jakies zdjecia kokpitu tez mam, wiec bede sobie radzil. Nie mam nic natomiast na temat podwozia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imt Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Może coś tutaj: http://www.airliners.net/search/photo.search?aircraft_genericsearch=Lockheed%20U-2%2FTR-1%2FER-2&distinct_entry=true Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majek Posted July 12, 2006 Author Share Posted July 12, 2006 Pierwsze miejsce gdzie zajrzalem, to wlasnie na "airliners". Mam juz wszystkie zdjecia na dysku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Świderski Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 (edited) Jak nie znajdziesz fotek kabiny to zrób model z zamkniętą i powieś go wysoko pod sufitem…. …w końcu one tak latały. …..to był żart oczywiście Czekam na fotki z budowy modelu bo też mam go w planach……. …..dalekich ale ma już w nich swoje miejsce. Edited July 14, 2006 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majek Posted July 14, 2006 Author Share Posted July 14, 2006 Jedno zdjecie kokpitu mam. Tak naprawde to chodzilo mi tylko o to, zeby zobaczyc, mniej wiecej, jakie sa kolory poszczegolnych elementow wnetrza kabiny. Model bedzie prosto z pudla, wiec nie bede silil sie na jakies wielkie waloryzacje. A z kabina zrobie prawodpodobnie tak, jak mowisz - zamkne ja i tyle... Na stronie ktora mi podales (tego modelu z Italerki) byl link do innej strony, na kotrej to z kolei znalazlem takiego sznurka: http://www.clubhyper.com/reference/u2sdwa_1.htm Mysle, ze to mi w zupelnosci wystarczy. Coprawda tam jest obbstrykana wersja U-2S, ale generalnie, oprocz wiekszej ilosci klamotow doczepionych do poszycia, z zewnatrz niewiele rozni sie od TR-1. A przynajmniej mam podwozie i komory. Z modelem ruszam od przyszlego tygodnia. W nastepny tydzien bede wyjechany, wiec zdjecia pojawia sie pewnie troszke pozniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Świderski Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Z modelem ruszam od przyszlego tygodnia. W nastepny tydzien bede wyjechany, wiec zdjecia pojawia sie pewnie troszke pozniej. Kleić.....składać.....pracować....kruca bomba mało casu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts