Majek Napisano 12 Lipca 2006 Share Napisano 12 Lipca 2006 Jak w temacie... Przede wszystkim potrzebne mi sa zdjecia wnetrza kabiny, kokpitu, fotela itd. Oczywiscie przegooglalem juz troche, wiec conieco mam, ale jezeli ktos z Was ma cos w swoich zasobach, to bym poprosil... A nuz sie trafi cos, czego nie mam... Aaa... I tez by mi sie przydaly jakies bardziej szczegolowe zdjecia komor podwozia i goleni. Z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 12 Lipca 2006 Share Napisano 12 Lipca 2006 http://users.bestweb.net/~kcoyne/sr1seat.htm Może tutaj coś będzie o fotelu, nie wiem czy w wersji SR-1 był całkiem inny niż w TR-1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 12 Lipca 2006 Autor Share Napisano 12 Lipca 2006 No niestety, w TR-1 byl calkowicie inny fotel. Jedno zdjecie mam, wiec cos mi sie tam moze uda wyczarowac. Jakies zdjecia kokpitu tez mam, wiec bede sobie radzil. Nie mam nic natomiast na temat podwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 12 Lipca 2006 Share Napisano 12 Lipca 2006 Może coś tutaj: http://www.airliners.net/search/photo.search?aircraft_genericsearch=Lockheed%20U-2%2FTR-1%2FER-2&distinct_entry=true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 12 Lipca 2006 Autor Share Napisano 12 Lipca 2006 Pierwsze miejsce gdzie zajrzalem, to wlasnie na "airliners". Mam juz wszystkie zdjecia na dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 14 Lipca 2006 Share Napisano 14 Lipca 2006 (edytowane) Jak nie znajdziesz fotek kabiny to zrób model z zamkniętą i powieś go wysoko pod sufitem…. …w końcu one tak latały. …..to był żart oczywiście Czekam na fotki z budowy modelu bo też mam go w planach……. …..dalekich ale ma już w nich swoje miejsce. Edytowane 14 Lipca 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 14 Lipca 2006 Autor Share Napisano 14 Lipca 2006 Jedno zdjecie kokpitu mam. Tak naprawde to chodzilo mi tylko o to, zeby zobaczyc, mniej wiecej, jakie sa kolory poszczegolnych elementow wnetrza kabiny. Model bedzie prosto z pudla, wiec nie bede silil sie na jakies wielkie waloryzacje. A z kabina zrobie prawodpodobnie tak, jak mowisz - zamkne ja i tyle... Na stronie ktora mi podales (tego modelu z Italerki) byl link do innej strony, na kotrej to z kolei znalazlem takiego sznurka: http://www.clubhyper.com/reference/u2sdwa_1.htm Mysle, ze to mi w zupelnosci wystarczy. Coprawda tam jest obbstrykana wersja U-2S, ale generalnie, oprocz wiekszej ilosci klamotow doczepionych do poszycia, z zewnatrz niewiele rozni sie od TR-1. A przynajmniej mam podwozie i komory. Z modelem ruszam od przyszlego tygodnia. W nastepny tydzien bede wyjechany, wiec zdjecia pojawia sie pewnie troszke pozniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 15 Lipca 2006 Share Napisano 15 Lipca 2006 Z modelem ruszam od przyszlego tygodnia. W nastepny tydzien bede wyjechany, wiec zdjecia pojawia sie pewnie troszke pozniej. Kleić.....składać.....pracować....kruca bomba mało casu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi