TyphoonPiaggio Napisano 2 Września 2022 Napisano 2 Września 2022 (edytowane) Witam chciałbym przedstawić wykonane własnoręcznie modele samochodów skala ok 1:20 zrobione są z: -papieru -kartonu -plastiku -materiałów meblarskich - farby , kleje itd np. szyby są z butelek po napojach gazowanych 2L koła są odkręcane bo są wykonane z .... nakrętek po paście do zębów... lusterka są z folii aluminiowej po kawie 500g.... części takie jak zegary , przełączniki czy tablice rejestracyjne są wycięte z gazet typ auto świat , motor , auto świat classic modele wykonywałem na podstawie artykułów z gazet i kilku zdjęć wydrukowanych z internetu... niestety jak odsyłałem je do domu to ktoś urwał i zgubił lusterka zewnętrzne i chyba z jedną klamkę.... aha koła są odkręcane i można je zamieniać / wymieniać modele VW t3 Transporter Tuning VW t3 doka Mercedes t2 508D Tuning na początek kilka zdjęć... Edytowane 2 Września 2022 przez TyphoonPiaggio 6 Cytuj
TyphoonPiaggio Napisano 2 Września 2022 Autor Napisano 2 Września 2022 (edytowane) Edytowane 2 Września 2022 przez TyphoonPiaggio 1 Cytuj
chorąży Napisano 2 Września 2022 Napisano 2 Września 2022 Czas na kolejny pojazd, mi się podoba, bardzo dużo pracy i przede wszystkim inwencja Cytuj
CH123 Napisano 2 Września 2022 Napisano 2 Września 2022 Nie moje klimaty z motoryzacji, ale za inwencję twórczą wielkie brawa oraz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi