TyphoonPiaggio Napisano 2 Września 2022 Share Napisano 2 Września 2022 (edytowane) Witam chciałbym przedstawić wykonane własnoręcznie modele samochodów skala ok 1:20 zrobione są z: -papieru -kartonu -plastiku -materiałów meblarskich - farby , kleje itd np. szyby są z butelek po napojach gazowanych 2L koła są odkręcane bo są wykonane z .... nakrętek po paście do zębów... lusterka są z folii aluminiowej po kawie 500g.... części takie jak zegary , przełączniki czy tablice rejestracyjne są wycięte z gazet typ auto świat , motor , auto świat classic modele wykonywałem na podstawie artykułów z gazet i kilku zdjęć wydrukowanych z internetu... niestety jak odsyłałem je do domu to ktoś urwał i zgubił lusterka zewnętrzne i chyba z jedną klamkę.... aha koła są odkręcane i można je zamieniać / wymieniać modele VW t3 Transporter Tuning VW t3 doka Mercedes t2 508D Tuning na początek kilka zdjęć... Edytowane 2 Września 2022 przez TyphoonPiaggio 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 2 Września 2022 Share Napisano 2 Września 2022 Ostra jazda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TyphoonPiaggio Napisano 2 Września 2022 Autor Share Napisano 2 Września 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TyphoonPiaggio Napisano 2 Września 2022 Autor Share Napisano 2 Września 2022 (edytowane) Edytowane 2 Września 2022 przez TyphoonPiaggio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 2 Września 2022 Share Napisano 2 Września 2022 Czas na kolejny pojazd, mi się podoba, bardzo dużo pracy i przede wszystkim inwencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CH123 Napisano 2 Września 2022 Share Napisano 2 Września 2022 Nie moje klimaty z motoryzacji, ale za inwencję twórczą wielkie brawa oraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TyphoonPiaggio Napisano 10 Października 2022 Autor Share Napisano 10 Października 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 10 Października 2022 Share Napisano 10 Października 2022 Szacun! Piękności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi