Yonex13 Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Pewnie pamiętacie mojego kota którego mi tak skomentowaliście Model który przedstawia to ten sam kot w 72 od Italki... Kazaliście mi go wkąpać w krecie tak zrobiłem... Farba nie zeszła więc go wyjąłem z miski i zapomniałem go opłukać i wyszło mi zimowe kamo... Dlatego taki tytuł.. Daje tylko dwie fotki... Bo przecież już go znacie ale nie od tej strony.. Hehe dla was... To by było na tyle... Jak chcecie to komentujcie jak nie to nie komentujcie... to zależy od was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Gąski są cacy , góra trochę mało realistycznie wyszła . Jeszcze ze 2 kompiele i powinno być dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 On już tak zamarza od 44 roku do dziś tak ? ;) Wykąp go jeszcze bo taki obfity jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Kret... kret... kret to badziew jest. Wykąp go w cleanluxsie, farba zejdzie w 15 minut- ja tyle kąpałem swojego Jagtigera. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bnk_one Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 raczej wygląda jakby przeleżał na dnie bardzo zasolonego morza a nie jak w kamo zimowym ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 21 Lipca 2008 Share Napisano 21 Lipca 2008 Szczerze? Nie do kreta, a do śmietnika. Głowa do góry i buduj kolejny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 21 Lipca 2008 Autor Share Napisano 21 Lipca 2008 Ja nie chwle się tym modelem ja tylko go dałem żeby śmiesznie było nie chce go kąpać w zlenuxie i innych badziewiach... Chce go tak zostawić samo wyszło i niech tak będzie.... Kret... kret... kret to badziew jest. Wykąp go w cleanluxsie, farba zejdzie w 15 minut- ja tyle kąpałem swojego Jagtigera. pozdrawiam! A jeżeli następnym razem będę musiał zmywać farbe (oby nie) to użyje clenuxa (czy jakoś tak) Jeszcze ze 2 kompiele i powinno być dobrze. Myślisz że by góra też tak "ładnie zamarzła jak gąski " raczej wygląda jakby przeleżał na dnie bardzo zasolonego morza a nie jak w kamo zimowym ;) Tak pewnie leżał w Morzu Martwym w tym morzu można usiaść na wodzie tak jes słone... I odrazu jest rozwiązana zagadka z Jezusem że on umiał chodzić po wodzie trochę "magi" "dobra woda" i już mamy cud hehe Wykąp go jeszcze bo taki obfity jest. Co miałeś na myśli gdy to pisałeś Jędrsie pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 22 Lipca 2008 Share Napisano 22 Lipca 2008 No...wiesz.....chyba jest gorzej niż było....Wygłada jakbyś nanosił na niego pastę do zębów za pomocą szczotki drucianej......ech..daruj go sobie. Rób następne...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 22 Lipca 2008 Autor Share Napisano 22 Lipca 2008 No...wiesz.....chyba jest gorzej niż było....Wygłada jakbyś nanosił na niego pastę do zębów za pomocą szczotki drucianej......ech..daruj go sobie. Rób następne...... Ja już go sobie podarowałem ja już z nim nic nie robie samo to wyszło tak jak napiszałem na początku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 22 Lipca 2008 Share Napisano 22 Lipca 2008 Ale zawsze dla zabawy możesz mu zafundować jeszcze jedną kąpiel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 22 Lipca 2008 Share Napisano 22 Lipca 2008 Wykąp go wykąp, we wszystkim trzeba nabyć wprawy i może jakieś graty uda Ci się uratować ?! I nie śpiesz się sklejając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 22 Lipca 2008 Share Napisano 22 Lipca 2008 I odrazu jest rozwiązana zagadka z Jezusem że on umiał chodzić po wodzie trochę "magi" "dobra woda" i już mamy cud hehe Modelarz czyta podobno źródła ........tak więc nie po morzu chodzil Pan Jezus więc teoria z solą kiepsko , zresztą nie ma się co dziwić z pamięcią też .........zapomnieć model wydłubac z kąpieli ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artez Napisano 23 Lipca 2008 Share Napisano 23 Lipca 2008 Troszke dramat . Zostaw ten model , kup kolejny , i nie żadne ... do gier bitewnych tylko coś co ma skale i detale , i bierz się do roboty, jeszcze troche i coś wykrzesasz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCzarnowicz Napisano 23 Lipca 2008 Share Napisano 23 Lipca 2008 raczej wygląda jakby przeleżał na dnie bardzo zasolonego morza a nie jak w kamo zimowym ;) Tak pewnie leżał w Morzu Martwym w tym morzu można usiaść na wodzie tak jes słone... I odrazu jest rozwiązana zagadka z Jezusem że on umiał chodzić po wodzie trochę "magi" "dobra woda" i już mamy cud hehe Się tam NA WODZIE usiąść nie da, próbowałem kilka razy i coś mi ten cud nie wyszedł. Ale nawet w M. Martwym tygrys poszedł by na dno. Najważniejsze to sie nie zniechęcać. praca praca i jeszcze raz praca. Może pomyśl nad zmianą farb z Pactry na coś czym się łatwiej maluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 23 Lipca 2008 Share Napisano 23 Lipca 2008 Jak dożucisz mu troche błotka i postawisz do połowy w błocie, i posypiszesz sniegiem wszystko powinno byc ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 24 Lipca 2008 Share Napisano 24 Lipca 2008 Jak przestaniesz udzialac rad będzie jeszcze lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 24 Lipca 2008 Share Napisano 24 Lipca 2008 W takim razie się juz nie odzwywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 27 Lipca 2008 Autor Share Napisano 27 Lipca 2008 nie chce nic z tym modelem robić będzie sobie stał na półce i niech sobie stoi... Stoi obok Leosia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 13 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2008 Jak dożucisz mu troche błotka i postawisz do połowy w błocie, i posypiszesz sniegiem wszystko powinno byc ok Wiecie co ja chyba zrobie tak jak pan Thomson pisał tak dla zabawy... Tylko powiedźcie mi z czego zrobić podstawke czy może to być steropian i bym go tak do polowy gąsek "zakopał" i popruszył śnieżkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi