M.A.V. Napisano 20 Września 2022 Share Napisano 20 Września 2022 (edytowane) Miałem już w tym roku nic nowego nie kupować ale wytrzymałem tylko 4 miesiące... nowy brytolski podwodniak w pudle żywiczny kadłub, drobnica w druku 3D oraz blaszka i ładne kalki dzięki którym możemy zbudować około 30 okrętów tej klasy instrukcja : Edytowane 20 Września 2022 przez M.A.V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 21 Września 2022 Share Napisano 21 Września 2022 Zbychu a jakichś mniej ciulowych zdjęć zrobić się nie dało? Na tym co zrobiłeś ten kadłub tak dość mydlano wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 21 Września 2022 Autor Share Napisano 21 Września 2022 (edytowane) 16 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Zbychu a jakichś mniej ciulowych zdjęć zrobić się nie dało? bo ze mnie taki fotograf jaki modelarz postaram się wieczorem zrobić jakieś lepsiejsze EDIT -------------------------- 16 godzin temu, Szydercza Gała napisał: ten kadłub tak dość mydlano wygląda... jak na mój gust całkiem przyzwoita detalizacja - lepsza niż L'Arsenal i dużo lepsza niż Kombrig Edytowane 21 Września 2022 przez M.A.V. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi