M.A.V. Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 (edited) Miałem już w tym roku nic nowego nie kupować ale wytrzymałem tylko 4 miesiące... nowy brytolski podwodniak w pudle żywiczny kadłub, drobnica w druku 3D oraz blaszka i ładne kalki dzięki którym możemy zbudować około 30 okrętów tej klasy instrukcja : Edited September 20, 2022 by M.A.V. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szydercza Gała Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Zbychu a jakichś mniej ciulowych zdjęć zrobić się nie dało? Na tym co zrobiłeś ten kadłub tak dość mydlano wygląda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted September 21, 2022 Author Share Posted September 21, 2022 (edited) 16 godzin temu, Szydercza Gała napisał: Zbychu a jakichś mniej ciulowych zdjęć zrobić się nie dało? bo ze mnie taki fotograf jaki modelarz postaram się wieczorem zrobić jakieś lepsiejsze EDIT -------------------------- 16 godzin temu, Szydercza Gała napisał: ten kadłub tak dość mydlano wygląda... jak na mój gust całkiem przyzwoita detalizacja - lepsza niż L'Arsenal i dużo lepsza niż Kombrig Edited September 21, 2022 by M.A.V. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts