Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No racja koledzy o kolor to taki mi pasuje.Na siodło dam truche smaru.A man to jest sam ciagnik.Pozdrawiam.

Napisano

Bartini A czemu nie wkleiłeś tylne ścianki?? Ja składałem TGA i środek wyjmowałem i zakładałem ciągle, problemu nie miałem.

Napisano

Ja też jak robiłem przymiarke to mi wchodziła ale bałem się że po przyklejeniu dzrwi do wnętrza nie wejdzie.Przykleję ją no koniec.

• 3 weeks later...
Napisano

Witam!!!

Niewiem czy takie światła mogą być

13cb371c087eacef.jpg

54eaa3911327e089.jpg

Napisano

Ok zrobie tak jak mówicie.Tylko nie wiem jak te gorne przyciemnić??? A i zapomniełem dodać że szyba mi sie pobrudziła klejem.Niechcący.

• 4 weeks later...
Napisano

Witam

Oto moje postępy:

Hmmm... te uszczelki malowałem od ręki bez taśmy mogłem najpierw zamaskować ale w następnym modelu tak zrobię:

e28e77227d476c6em.jpg

Tak oba światła:

179ce40e8b2a6fb7m.jpg

I te niepomalowane międzyosiówki też rażą:

9f6904d86d68a6b2m.jpg

Ogólnie model prezentuje się tak:

4d53779233f93668m.jpg

91e2530e49d0356cm.jpg

1415f1511a9f53c3m.jpg

Wszystkie te rzeczy będą lepiej zrobione w następnym modelu którym będzie Renault Magnum! Pozdrawiam

Napisano

Koniecznie popraw uszczelki reflektorów...

no i racja te międzyosiówki też przydałoby się pomalować

tak samo jak i felgi...

PS:Dlaczego poduszki są czerwone a siodło srebrne?

Napisano

Bartini, jeszce trochę pracy i wysiłku musisz włożyć w ten model żeby wyglądał dobrze. Ale walcz dalej bo model ciekawie sie prezentuje

Pozdrawiam

Napisano

To było tak:

Najpierw okleiłem taśmą maskującą i malowałem podkładem.I jak niosłem z piwnicy do pokoju żeby je dać do szafki żeby się niezakurzyły to mi spadły i sie połamały.No to odkleiłem taśme i posklejałem takie jakie były a póżniej nie chciałem ich ruszać bo bałem sie że się połamią.

A co do tych uszczelek to może coś koło nich nakleić.Jakąś srebrną ramkę czy coś?Jak myślicie?

A siodło takie mi się podoba.

Napisano

Ogólnie model bardzo fajny jednak mi się nie podobają te uszczelki oraz monitor (chyba) w środku.

Napisano

Z prawej strony brakuje jednej części przy lusterku. Takiego "trójkąta" przy dolnej stopce. Z tyłu nie ma rejestracji a na dachu obrysówek.

Napisano

Właśnie ukończyłem mój drugi model.Można podziwiać w galerii.Dziś albo jutro. Pozdrawiam