Paweł216 Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 W Manie to normalka Kolorek jak najbardziej pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 15 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2008 No racja koledzy o kolor to taki mi pasuje.Na siodło dam truche smaru.A man to jest sam ciagnik.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Bartini A czemu nie wkleiłeś tylne ścianki?? Ja składałem TGA i środek wyjmowałem i zakładałem ciągle, problemu nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 16 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Ja też jak robiłem przymiarke to mi wchodziła ale bałem się że po przyklejeniu dzrwi do wnętrza nie wejdzie.Przykleję ją no koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 NIE ma żadnego problemu mogłeś przykleić bez problemu no ale już po ptokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 1 Września 2008 Autor Share Napisano 1 Września 2008 Witam!!! Niewiem czy takie światła mogą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Pomaluj uszczelki kloszy na czarno i będzie ok. Widzę, że lewy klosz ci chyba pękł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Jedno co mnie razi najbardziej to są te 2 nie pomalowane szybki na czarno, te w globie. A tak to mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Mnie również te szybki rażą , przyciemnił bym tez te górne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 1 Września 2008 Autor Share Napisano 1 Września 2008 Ok zrobie tak jak mówicie.Tylko nie wiem jak te gorne przyciemnić??? A i zapomniełem dodać że szyba mi sie pobrudziła klejem.Niechcący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Wez taśme maskujacą wytnij szablon szybki tej małej,naklej na szybke i pomaluj na czarny mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 A co do szyby to ktoś coś pisał, że można t łatwo "zetrzeć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 1 Września 2008 Autor Share Napisano 1 Września 2008 Ale jak i czym?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 hmm poszukam może znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 27 Września 2008 Autor Share Napisano 27 Września 2008 Witam Oto moje postępy: Hmmm... te uszczelki malowałem od ręki bez taśmy mogłem najpierw zamaskować ale w następnym modelu tak zrobię: Tak oba światła: I te niepomalowane międzyosiówki też rażą: Ogólnie model prezentuje się tak: Wszystkie te rzeczy będą lepiej zrobione w następnym modelu którym będzie Renault Magnum! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Trucker Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 Koniecznie popraw uszczelki reflektorów... no i racja te międzyosiówki też przydałoby się pomalować tak samo jak i felgi... PS:Dlaczego poduszki są czerwone a siodło srebrne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 Bartini, jeszce trochę pracy i wysiłku musisz włożyć w ten model żeby wyglądał dobrze. Ale walcz dalej bo model ciekawie sie prezentuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 27 Września 2008 Autor Share Napisano 27 Września 2008 To było tak: Najpierw okleiłem taśmą maskującą i malowałem podkładem.I jak niosłem z piwnicy do pokoju żeby je dać do szafki żeby się niezakurzyły to mi spadły i sie połamały.No to odkleiłem taśme i posklejałem takie jakie były a póżniej nie chciałem ich ruszać bo bałem sie że się połamią. A co do tych uszczelek to może coś koło nich nakleić.Jakąś srebrną ramkę czy coś?Jak myślicie? A siodło takie mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 Ogólnie model bardzo fajny jednak mi się nie podobają te uszczelki oraz monitor (chyba) w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 Z prawej strony brakuje jednej części przy lusterku. Takiego "trójkąta" przy dolnej stopce. Z tyłu nie ma rejestracji a na dachu obrysówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 27 Września 2008 Autor Share Napisano 27 Września 2008 Model nie jest jeszcze skończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 1 Października 2008 Autor Share Napisano 1 Października 2008 Właśnie ukończyłem mój drugi model.Można podziwiać w galerii.Dziś albo jutro. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi