Przemo1CK Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Witam! Kto śledził wątek warsztatowy to wie, a kto nie to wspomnę, iż jest to klon żywiczny modelu firmy Schatton modellbau... Pozdrawiam Przemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JŚ Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Bardzo fajne wykonanie - podoba mi się. Fliegerabwehrkanone 41 wygląda na nim bardzo potężnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pafica Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 To prawda-super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak45 Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 O wiele lepszy od tego co byl ostatnio. Model w niektorych miejscach robi fajne wrazenie, a mianowicie wygląda to tak jakby obsychal po deszczu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rzelu Posted July 24, 2008 Share Posted July 24, 2008 Zwłaszcza na pustyni deszcze były bardzo dokuczliwe, aż ziemniaki z worka puszczały pędy i nie można było nimi strzelać...znamy wreszcie przyczynę porażki Rommla... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak45 Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Zwłaszcza na pustyni deszcze były bardzo dokuczliwe, aż ziemniaki z worka puszczały pędy i nie można było nimi strzelać...znamy wreszcie przyczynę porażki Rommla... Taa to ten mercedes po pustyni jeździł, a ja glupi myslalem że to jest pojazd z okrsu inwazji niemieckiej na Madagaskar. A serio to chodzi mi tylko o subiektywne wrażenie artystyczne. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imek46 Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Przemek ty śpisz w ogóle kiedyś. Jeden z lepszych modeli w twoim wykonaniu. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfryd Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Dwa zastrzeżenia: wydaje mi się, czy niektóre miejsca są niedokładnie obrobione? (prawy bok patrząc od przodu szczególnie). Poza tym- w ten koc na błotniku ktoś druty powsadzał że on taki sztywny? ;) Ogólnie bardzo ładny modelik. Świetnie wybrnąłeś z tego uskoku żywicy, bardzo dobry pomysł. Kolorystyka dziwna, ale ogólnie podoba mi się- taka w Twoim stylu ;) Ładny model, mam nadzieje że następne będą jeszcze lepsze ;> pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avi Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Bardzo dobry model, świetnie pomalowany. I te kartofle Ogólnie duży plus. Gratularum! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts