Przemo1CK Napisano 24 Lipca 2008 Share Napisano 24 Lipca 2008 Witam! Kto śledził wątek warsztatowy to wie, a kto nie to wspomnę, iż jest to klon żywiczny modelu firmy Schatton modellbau... Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 24 Lipca 2008 Share Napisano 24 Lipca 2008 Bardzo fajne wykonanie - podoba mi się. Fliegerabwehrkanone 41 wygląda na nim bardzo potężnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 24 Lipca 2008 Share Napisano 24 Lipca 2008 To prawda-super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 24 Lipca 2008 Share Napisano 24 Lipca 2008 O wiele lepszy od tego co byl ostatnio. Model w niektorych miejscach robi fajne wrazenie, a mianowicie wygląda to tak jakby obsychal po deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 24 Lipca 2008 Share Napisano 24 Lipca 2008 Zwłaszcza na pustyni deszcze były bardzo dokuczliwe, aż ziemniaki z worka puszczały pędy i nie można było nimi strzelać...znamy wreszcie przyczynę porażki Rommla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 Zwłaszcza na pustyni deszcze były bardzo dokuczliwe, aż ziemniaki z worka puszczały pędy i nie można było nimi strzelać...znamy wreszcie przyczynę porażki Rommla... Taa to ten mercedes po pustyni jeździł, a ja glupi myslalem że to jest pojazd z okrsu inwazji niemieckiej na Madagaskar. A serio to chodzi mi tylko o subiektywne wrażenie artystyczne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 Przemek ty śpisz w ogóle kiedyś. Jeden z lepszych modeli w twoim wykonaniu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 Dwa zastrzeżenia: wydaje mi się, czy niektóre miejsca są niedokładnie obrobione? (prawy bok patrząc od przodu szczególnie). Poza tym- w ten koc na błotniku ktoś druty powsadzał że on taki sztywny? ;) Ogólnie bardzo ładny modelik. Świetnie wybrnąłeś z tego uskoku żywicy, bardzo dobry pomysł. Kolorystyka dziwna, ale ogólnie podoba mi się- taka w Twoim stylu ;) Ładny model, mam nadzieje że następne będą jeszcze lepsze ;> pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 26 Lipca 2008 Share Napisano 26 Lipca 2008 Bardzo dobry model, świetnie pomalowany. I te kartofle Ogólnie duży plus. Gratularum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi