MayonesEXG7 Napisano 23 Października 2022 Share Napisano 23 Października 2022 (edytowane) W związku, że zapadł mi się pin, zasilający w kabinie https://sklep.skleptechniczny.pl/kabina-malarska-hs-e420dclk,3,19592,19636 Pewna sobota, nie była dla mnie łaskawa. Przy sprzątaniu mieszkania. Nic, nie szturchnąłem, nie pociągnąłem kablem. Na czas gwarancji gdy wyślę jutro, paczuszkę do nich z kabiną moja...szybka akcja Nie ma jak malować, wszystko z warsztatami stoi w miejscu. Jak wiecie miód dla podniebienia,tamki xf serie matowe jak śniadanie..za tym, serie mr hobby primer 1000, z połączeniem leveling thinner- dedykowany dla podkładu, to czysty odór. Nie lubię smrodu tych farb. Więc na szybko. Karton po regale z JYSK- plus laso taśma. Ta srebrna mocna taśma. Tak ją, na stoczni nazwaliśmy -trochę chęci i kreatywności miele widziane. - wentylatory "cooler processor " INTEL Pentium -sponsorowany przez dzisiejszy odcinek Żartem, domowa version-chyba MID albo Late -baterie 9V na jeden styka, ale dam 2x zasilanie wentyli, i 1x 9v na chwilowe oświetlenie 36 sztuk led paska, firmy 3M- sprawdza na nine volts. Sprawdzone od 10 lat Edytowane 23 Października 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 23 Października 2022 Share Napisano 23 Października 2022 Dziwnie stawiasz, przecinki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 23 Października 2022 Share Napisano 23 Października 2022 Chyba jeszcze rur albo filtrów brakuje bo ten syf nie będzie ginąć tylko wróci do obiegu i tak będziesz go wdychał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 23 Października 2022 Autor Share Napisano 23 Października 2022 (edytowane) Prowizorkę robię, filtr jakiś cienki musiałbym nabyć logiczne. Z względu na małe wentylatory. Moc... Kumam o co chodzi, przy otwartych wentylach, nie zdaję to egzaminu. Kawałek rury, to mogę nawet cienką, ciut grubsza od odkurzacza z Karchera. Filtr zatrzymuję pyły,syfy z farby a a wentyle smród wyciągają.Włóknina filtracyjne G. Biała jest, ona przez wenylami, a niebieska na zewnątrz. Filtr, musiałbym mieć, cienki. Nie wiem, na oko jaki może być przepływ w porównaniu z 4m3 ale na oko, przy tych wentylach- może maks 1 m3 wyciągnie Edytowane 23 Października 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 23 Października 2022 Autor Share Napisano 23 Października 2022 (edytowane) Lepiej z ledami chwilowo nie bedzie-wentyle oba działają Niektóre, ledy nie świecą się. " Czy on naprawia, nieświecące stopy " Domek wygląda, jak Bożonarodzeniowa szopka, ale dla tankowców Edytowane 23 Października 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 23 Października 2022 Share Napisano 23 Października 2022 1 minutę temu, MayonesEXG7 napisał: Lepiej z ledami chwilowo nie bedzie-wentyle oba działają Panie, gdzie to będzie do kupienia ? na allegro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 23 Października 2022 Autor Share Napisano 23 Października 2022 Wszelkie prawie autora, zastrzeżone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 31 Października 2022 Autor Share Napisano 31 Października 2022 (edytowane) Chwilowo tak.WłókninaG4 i filtr powietrza DCL420 Biała góra jest , przykryta G4 a filtr jest na dole, a za nim włóknina zamówiona z meblopola. 1.5m kawałek za 16zł plus przesyłka. 30zł za filtr. Muszę, co maziać- bo ponad miesiąc nie ma jak. Edytowane 31 Października 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 1 Listopada 2022 Autor Share Napisano 1 Listopada 2022 (edytowane) Kabina zdała testy,z samą włókniną G4. Z filtrem niebieskim powietrznym ok-słabszy wyciąg,ale syf ściągała również-ale wolniej wtedy.Dało rade,na surfacer mr hobby 1000 i tamke xfWyciągito "epoka lodowcowa"Chwilowe rozwiązanie na szybko Można maziać. Sorry, za jakoś zdjęć. Edytowane 1 Listopada 2022 przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 2 Listopada 2022 Share Napisano 2 Listopada 2022 Z tymi lampkami tworzy świąteczny nastrój. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 7 Listopada 2022 Autor Share Napisano 7 Listopada 2022 Szopka Merry Christmas tankStajnia warszatowa.Przypopina mi z moim P4 ausf H,menu od Worlds Of Tanks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi