MayonesEXG7 Napisano 23 Października 2022 Napisano 23 Października 2022 (edytowane) W związku, że zapadł mi się pin, zasilający w kabinie https://sklep.skleptechniczny.pl/kabina-malarska-hs-e420dclk,3,19592,19636 Pewna sobota, nie była dla mnie łaskawa. Przy sprzątaniu mieszkania. Nic, nie szturchnąłem, nie pociągnąłem kablem. Na czas gwarancji gdy wyślę jutro, paczuszkę do nich z kabiną moja...szybka akcja Nie ma jak malować, wszystko z warsztatami stoi w miejscu. Jak wiecie miód dla podniebienia,tamki xf serie matowe jak śniadanie..za tym, serie mr hobby primer 1000, z połączeniem leveling thinner- dedykowany dla podkładu, to czysty odór. Nie lubię smrodu tych farb. Więc na szybko. Karton po regale z JYSK- plus laso taśma. Ta srebrna mocna taśma. Tak ją, na stoczni nazwaliśmy -trochę chęci i kreatywności miele widziane. - wentylatory "cooler processor " INTEL Pentium -sponsorowany przez dzisiejszy odcinek Żartem, domowa version-chyba MID albo Late -baterie 9V na jeden styka, ale dam 2x zasilanie wentyli, i 1x 9v na chwilowe oświetlenie 36 sztuk led paska, firmy 3M- sprawdza na nine volts. Sprawdzone od 10 lat Edytowane 23 Października 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj
Fixer Napisano 23 Października 2022 Napisano 23 Października 2022 Dziwnie stawiasz, przecinki. 3 Cytuj
seven up Napisano 23 Października 2022 Napisano 23 Października 2022 Chyba jeszcze rur albo filtrów brakuje bo ten syf nie będzie ginąć tylko wróci do obiegu i tak będziesz go wdychał. Cytuj
MayonesEXG7 Napisano 23 Października 2022 Autor Napisano 23 Października 2022 (edytowane) Prowizorkę robię, filtr jakiś cienki musiałbym nabyć logiczne. Z względu na małe wentylatory. Moc... Kumam o co chodzi, przy otwartych wentylach, nie zdaję to egzaminu. Kawałek rury, to mogę nawet cienką, ciut grubsza od odkurzacza z Karchera. Filtr zatrzymuję pyły,syfy z farby a a wentyle smród wyciągają.Włóknina filtracyjne G. Biała jest, ona przez wenylami, a niebieska na zewnątrz. Filtr, musiałbym mieć, cienki. Nie wiem, na oko jaki może być przepływ w porównaniu z 4m3 ale na oko, przy tych wentylach- może maks 1 m3 wyciągnie Edytowane 23 Października 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj
MayonesEXG7 Napisano 23 Października 2022 Autor Napisano 23 Października 2022 (edytowane) Lepiej z ledami chwilowo nie bedzie-wentyle oba działają Niektóre, ledy nie świecą się. " Czy on naprawia, nieświecące stopy " Domek wygląda, jak Bożonarodzeniowa szopka, ale dla tankowców Edytowane 23 Października 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj
Evildead Napisano 23 Października 2022 Napisano 23 Października 2022 1 minutę temu, MayonesEXG7 napisał: Lepiej z ledami chwilowo nie bedzie-wentyle oba działają Panie, gdzie to będzie do kupienia ? na allegro ? Cytuj
MayonesEXG7 Napisano 23 Października 2022 Autor Napisano 23 Października 2022 Wszelkie prawie autora, zastrzeżone 1 Cytuj
MayonesEXG7 Napisano 31 Października 2022 Autor Napisano 31 Października 2022 (edytowane) Chwilowo tak.WłókninaG4 i filtr powietrza DCL420 Biała góra jest , przykryta G4 a filtr jest na dole, a za nim włóknina zamówiona z meblopola. 1.5m kawałek za 16zł plus przesyłka. 30zł za filtr. Muszę, co maziać- bo ponad miesiąc nie ma jak. Edytowane 31 Października 2022 przez MayonesEXG7 Cytuj
MayonesEXG7 Napisano 1 Listopada 2022 Autor Napisano 1 Listopada 2022 (edytowane) Kabina zdała testy,z samą włókniną G4. Z filtrem niebieskim powietrznym ok-słabszy wyciąg,ale syf ściągała również-ale wolniej wtedy.Dało rade,na surfacer mr hobby 1000 i tamke xfWyciągito "epoka lodowcowa"Chwilowe rozwiązanie na szybko Można maziać. Sorry, za jakoś zdjęć. Edytowane 1 Listopada 2022 przez MayonesEXG7 1 Cytuj
zaruk Napisano 2 Listopada 2022 Napisano 2 Listopada 2022 Z tymi lampkami tworzy świąteczny nastrój. 1 Cytuj
MayonesEXG7 Napisano 7 Listopada 2022 Autor Napisano 7 Listopada 2022 Szopka Merry Christmas tankStajnia warszatowa.Przypopina mi z moim P4 ausf H,menu od Worlds Of Tanks Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi