iraz Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 VOLVO VN 780: NUMER REJESTRACYJNY:CA395247 ELEMENTY TUNINGUJĄCE: -PRZEWODY DO PODPINANIA NACZEP -ODBLASKI -STYŁU ZROBIŁEM ŚWIATŁA CO PRZEROBIŁEM: POPIERWSZE OBCIOŁEM RAME,KABINĘ,SKRÓCIŁEM CIĄGNIKA O JEDNĄ OŚ. TO JEST ORGINAŁ: TO JEST MOJA WERSJA: TO JEST ORGINAŁ: A TU SĄ RAZEM: [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 6 Sierpnia 2007 Share Napisano 6 Sierpnia 2007 Total destruction. Jesteś lepszy niż Jeremy Clarcson. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regis Napisano 6 Sierpnia 2007 Share Napisano 6 Sierpnia 2007 Hej, jak dla mnie science fiction ... totalne ... Czy mógłbyś powiedzieć co konkretnie "to to" prezentuje lub ma przypominać, bo na pewno nie Volvo VN (w żadnej wersji). [no chyba, że jakiś zapaleniec tak pociął ciężarówkę - jeśli tak wrzuć jakieś zdjęcie]. Jeżeli to miał być model Volvo VN xxx to poniosłeś konkretną porażkę. pozdrawiam, k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 6 Sierpnia 2007 Share Napisano 6 Sierpnia 2007 I przestan uzywac WIELKICH LITER W SWOICH POSTACH! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 6 Sierpnia 2007 Share Napisano 6 Sierpnia 2007 Strasznie wygląda to volvo z jedną osią z tyłu. Zdjęcie też marne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi