Erni Napisano 17 Listopada 2022 Share Napisano 17 Listopada 2022 Kolejny model jaki udało mi sie ostatnio zrobić czyli najładniejsza w skali 72 F-15 z GWH. Model malowany AK real Color zestaw do IDF 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 18 Listopada 2022 Share Napisano 18 Listopada 2022 Całkiem sympatyczna żymska piętnastka. Ten izraelski kamuflaż robi jednak robotę. Gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 18 Listopada 2022 Share Napisano 18 Listopada 2022 Erni, moją opinię znasz. Ten Ra'am wyszedł Ci perfekcyjnie. Też muszę się wziąć za swoje, ale mam tylko Hasegawę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 18 Listopada 2022 Autor Share Napisano 18 Listopada 2022 7 godzin temu, GreGG24 napisał: Erni, moją opinię znasz. Ten Ra'am wyszedł Ci perfekcyjnie. Też muszę się wziąć za swoje, ale mam tylko Hasegawę. Wracając do samolotów jako odskocznia od pojazdów kierowałem sie jedna zasadą , model który będę sklejał ma być bardzo dobrej jakości . Szkoda mi czasu na zabawę ze starym tanim zestawem. Lepiej mieć jeden lub dwa modele mniej ale pozostałe doskonałej jakości , to sie odwdzięczy większa kolekcja skończonych , bo one sie same sklejają. Ta f-15 zrobiłem w tydzień 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi