Erni Napisano 17 Listopada 2022 Napisano 17 Listopada 2022 Kolejny model jaki udało mi sie ostatnio zrobić czyli najładniejsza w skali 72 F-15 z GWH. Model malowany AK real Color zestaw do IDF 15 Cytuj
HK1885 Napisano 18 Listopada 2022 Napisano 18 Listopada 2022 Całkiem sympatyczna żymska piętnastka. Ten izraelski kamuflaż robi jednak robotę. Gratulacje! 1 Cytuj
GreGG24 Napisano 18 Listopada 2022 Napisano 18 Listopada 2022 Erni, moją opinię znasz. Ten Ra'am wyszedł Ci perfekcyjnie. Też muszę się wziąć za swoje, ale mam tylko Hasegawę. 1 Cytuj
Erni Napisano 18 Listopada 2022 Autor Napisano 18 Listopada 2022 7 godzin temu, GreGG24 napisał: Erni, moją opinię znasz. Ten Ra'am wyszedł Ci perfekcyjnie. Też muszę się wziąć za swoje, ale mam tylko Hasegawę. Wracając do samolotów jako odskocznia od pojazdów kierowałem sie jedna zasadą , model który będę sklejał ma być bardzo dobrej jakości . Szkoda mi czasu na zabawę ze starym tanim zestawem. Lepiej mieć jeden lub dwa modele mniej ale pozostałe doskonałej jakości , to sie odwdzięczy większa kolekcja skończonych , bo one sie same sklejają. Ta f-15 zrobiłem w tydzień 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi