zaruk Napisano 28 Listopada 2022 Napisano 28 Listopada 2022 7 godzin temu, socjo1 napisał: największą satesfakcję daje operacja bez znieczulenia! @zaruk , prawda? Najprawdziwsza, choć to trochę zależy z której strony patrzeć. Chirurga, czy pacjenta. Cytuj
Marek62 Napisano 25 Grudnia 2022 Napisano 25 Grudnia 2022 Obejrzalem dostepne fotki uzywanych w polsce p 39 i kilka rzeczy mnie zastanawia. airacobra Polynina przed namalowaniem szachownic zapewne byla oznakowana gwiazdami tak jak p 39 nr 20.Na fotce cobry nr 20 widac reszki gwiazd zamalowanych szachownica, i zamalowany nr seryjny na przedniej czesci statecznika. Zastanawiam sie czy gwiazdy na cobrze Polynina nie byly wczesniej zamalowane na gornych i bocznych powierzchniach zielonym amt4 a na spodzie blekitnym,chyba ze byly dostepne w polsce oryginalne farby US.wpadlo mi jeszcze zdjecie amerykanskiej airacobry z ciemna czescia statecznika ktora jest raczej malowana jak caly samolot olive drab.Mam teraz na warsztacie ten model i takie mam watpliwosci jak go pomalowac Cytuj
myszaty Napisano 31 Grudnia 2022 Autor Napisano 31 Grudnia 2022 Chyba w warsztacie chłopaki powklejali fotki gdzie widać jak pod czerwonymi gwiazdami przebijały oznaczenia amerykańskie . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi