zaruk Napisano 28 Listopada 2022 Share Napisano 28 Listopada 2022 7 godzin temu, socjo1 napisał: największą satesfakcję daje operacja bez znieczulenia! @zaruk , prawda? Najprawdziwsza, choć to trochę zależy z której strony patrzeć. Chirurga, czy pacjenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek62 Napisano 25 Grudnia 2022 Share Napisano 25 Grudnia 2022 Obejrzalem dostepne fotki uzywanych w polsce p 39 i kilka rzeczy mnie zastanawia. airacobra Polynina przed namalowaniem szachownic zapewne byla oznakowana gwiazdami tak jak p 39 nr 20.Na fotce cobry nr 20 widac reszki gwiazd zamalowanych szachownica, i zamalowany nr seryjny na przedniej czesci statecznika. Zastanawiam sie czy gwiazdy na cobrze Polynina nie byly wczesniej zamalowane na gornych i bocznych powierzchniach zielonym amt4 a na spodzie blekitnym,chyba ze byly dostepne w polsce oryginalne farby US.wpadlo mi jeszcze zdjecie amerykanskiej airacobry z ciemna czescia statecznika ktora jest raczej malowana jak caly samolot olive drab.Mam teraz na warsztacie ten model i takie mam watpliwosci jak go pomalowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek62 Napisano 25 Grudnia 2022 Share Napisano 25 Grudnia 2022 A twoj model mi sie podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 31 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2022 Chyba w warsztacie chłopaki powklejali fotki gdzie widać jak pod czerwonymi gwiazdami przebijały oznaczenia amerykańskie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi