koksik750 Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 Projekty BMW i peugeota odkładam na bok, bo nie mam weny, więc postanowiłem rozpocząć kolejny projekt: Ferrari F430 - a konkretnie stuningowana wersja Novitec TuNero, która wygląda tak: Kolor zarówno felg jak i karserii to czarny mat. Czas przedstawić to czego użyje do wykonania tego auta: Model - Ferrari F430 Fujimi: Elementy fototrawione dedykowane do tego modelu: I taśmy maskujące: Do tego jeszcze z czegoś bedę musiał wykonać końcówki tłumików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 No ciekawy projekt,znając Ciebie będzie cudo a nie model Zasiadam w pierwszym rzędzie na samym środku widowni Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ITALERITRUCK Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 No zapowiada sie swietny projekt zasiadam w pierwszym rzędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 Bodykita sam będziesz zmieniał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 Koksik, widzę, że ze skrajności w skrajność... Albo idealnie lśniące albo czarny mat Życzę powodzenia i czekam na koniec prac. Efekt na pewno będzie powalający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 1 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2008 Jakiego body kita? Jedyne modyfikacje to delikatna zmiana przedniego zderzaka i dołożenie do tylnego dokładki na dole. I to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 I dokładki w listwach progowych. Miałem wrażenie, że cały przedni zderzak ma podobne ale inne wloty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 1 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2008 wewnętrzne wkładki wlotów mają identyczny kształt jak na zdjęciach - wystarczy troche szpachli żeby je wyrównać do zderzaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 No no piękne Nero się szykuje, znając Ciebie odwalisz je na maxa Siadam obok Was i zaczynam śledzić relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 No to czekamy na efekty twojej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 A jeszcze jedno miejsce na widowni sie gdzieś znajdzie?? Czekam na pierwsze efekty prac Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Się upchniemy, to się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 TO się upychajcie bo 110kg chciało by także popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 TO się upychajcie bo 110kg chciało by także popatrzeć Offtopa teraz zapodam za którego przepraszam, ale muszę się pochwalić, że od listopada zeszłego roku (kiedy to postanowiłem wziąć się za siebie i trochę zjechać z wagi) jestem lżejszy o 19 kilogramów Jeszcze raz sorry za offtopa Pozdrawiam i czekam na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 A ja mam Pytanko dotyczące spojlera? Bo w modelu nie widziałem go a w 1:1 jest i czy bedziesz go robił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Ja życze powodzenia w boudowie.Oglądając twoje inne modele zapowiada się kolejny bardo fajny projekt.Jeszcze raz powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 A ja mam Pytanko dotyczące spojlera? Bo w modelu nie widziałem go a w 1:1 jest i czy bedziesz go robił? Zapewne tak a zresztą kolega koksik zawsze ma swoje modele na bardzo wysokim poziomie Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 2 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Tak, będę wykonywał ten spoiler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domuzyn79 Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Koksik na pewno to jest czarny mat ?? Oj chyba nie jest to jednak czarny mat a tzw ANTRACYT !!!!! Jak to mówią jedwabisty czarny. Jest on delikatnie jaśniejszy od matu. Czy raczej nie mam racji. Ja bym nawet powiedział, że kolor ten uderza bardziej w ciemniejszy grafit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maslo Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 No zapowiada się świetny model.Będę oglądał relacje z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 12 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Czytałem o tym aucie i jest podane że to czarny mat - wydaje ci się że jest jaśniejszy bo to kwestia oświetlenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 26 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Karoseria gotowa: Felgi również: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Mmmmmm...iodzio Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Pięknie fajny lakier i te felgi.... po prostu super!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 O szit , felgi jak i opony są zajebiaszcze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi