Swistak1541804957 Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Witam jestem bardzo początkującym. Prosiłbym więc o kilka rad. Nie mam dużo czasu na szperanie na tym rozległym forum więc chciałbym się dowiedzieć: Wszystkich najważniejszych rzeczy o klejeniu i malowaniu modeli. Jak uzyskać efekt przepalonego metalu? Co można dodać od siebie do modelu tak, żeby jednocześnie nie zepsuć jego oryginalności? (Pytam teraz o model Lavochkin La5-FN, gdyż taki zamierzam skleić) Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 skoro nie masz za dużo czasu żeby poszukać potrzebnych info to rada może być jedna: - zacznij zbierać znaczki :] a co do dodawania czegoś do modelu żeby nie zepsuć jego oryginalności.. to zrób model od podstaw :P na pewno będzie oryginalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartel_alek Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Fazzy jak zawsze krótko i na temat. OPCJA: SZUKAJ.[/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corsair Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Kleić za pomocą kleju a malować farbkami więcej info viewforum.php?f=104 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 A jak jesteś taki początkujący to nie przepalaj metalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Masz la5 ze zvezdy jeśli tak to on sam w sobie jest dobry i jedyne to co do niego jako początkujący możesz dodać to podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 On zapewne mówi o modelu firmy KP.Mam ten model i jest to wielka porażka.Kalkomanie są grubości...nie będę nawet pisał jakiej.Jest masakryczna ilość nadlewek a sama jakość plastiku to jak się to mówi "budyń".Ale co chcieć za 6zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swistak1541804957 Napisano 3 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2008 Mój model jest z Revell'a. Dziękuję za radę dotyczącą podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi