tornado Napisano 5 Sierpnia 2008 Share Napisano 5 Sierpnia 2008 Witam wszystkich zagladających do tematu Dzisiaj przedstawiam Ciągnik siodłowy Mack DM 600, docelowo model będzie ciągnikiem w zestawie do przewozu drewna ale przynajmniej do końca sierpnia będzie tylko ciągnikiem siodłowym. Nie będę rozpisywał sie nad tym co i jak zrobiłem, relacja z budowy znajduje się tu: Link Zapraszam do komentowania. [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 5 Sierpnia 2008 Share Napisano 5 Sierpnia 2008 Moja opinia na temat twoich modeli jest wyrobiona , wykonanie i styl 10/10 . Świetny lakier i świetne detale , chromy ładnie wyglądają , tylne chłapacze i felgi są wyśmienite . No i oczywiście mój faworyt w tym modelu , piesek na masce , jest przecudny Generalnie model extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 5 Sierpnia 2008 Share Napisano 5 Sierpnia 2008 No mi też się podoba Super model zresztą jak każdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 5 Sierpnia 2008 Share Napisano 5 Sierpnia 2008 Jak każdy twój model i ten robi na mnie duże wrażenie. Ale coś mi się zdaje że na ostatniej fotce opona Ci jeszcze do felgi nie dopasowała (?) ale może mi się tylko zdaje. Natomiast na paku widać łączenie połówek albo też mi się zdaje. Dobra robota Andrzeju ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tede* Napisano 5 Sierpnia 2008 Share Napisano 5 Sierpnia 2008 Bez komentarza po prostu mistrzowski model z reki mistrza!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 5 Sierpnia 2008 Share Napisano 5 Sierpnia 2008 Świetny model, stare AMT maja w sobie MOC, Italeri nie osiągnie takiego odwzorowania bryły nigdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 5 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2008 Dzięki koledzy za Wasze opinie Ale coś mi się zdaje że na ostatniej fotce opona Ci jeszcze do felgi nie dopasowała (?) ale może mi się tylko zdaje. Natomiast na paku widać łączenie połówek albo też mi się zdaje. Ad.1 Opon nie przyklejałem do felg wiec mogła sie nieco zsunąć. Ad.2 W zbiornikch paliwa szpachlowałem i chromowałem tylko ich boki, a szkoda bo można było całe tak zrobić. Tak czy owak będę musiał to poprawić bo na jednym boku widzę lekkie przetarcie alcladu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 5 Sierpnia 2008 Share Napisano 5 Sierpnia 2008 Piękny klasyczny Mack. Tyle w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 5 Sierpnia 2008 Share Napisano 5 Sierpnia 2008 jak zawsze wszystko piekne i czyste....chocbym chcial to nic nie znalazlem co by bylo do poprawki ( i pewnie nie tylko ja).Dla mnie kolejne dzieło z pod zanku Tornado...hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Podzielam zdanie kolegów, a od siebie dodam że mnie najbardziej ciekawią te "tabliczki WARNING" oraz te... złącza do przewodów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 6 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Podzielam zdanie kolegów, a od siebie dodam że mnie najbardziej ciekawią te "tabliczki WARNING" oraz te... złącza do przewodów?? Tabliczki to kalkomanie z KFS'u, natomiast złącza (wtyczki) pochodzą z zestawu akcesorii Italeri 720. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Brzydkiiiiii, fuuuuuj No bo ile można pisać, że ładne Jeszcze się chłop na samoloty przerzuci Andrzej... ty wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 6 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Andrzej... ty wiesz... No ja wiem No bo ile można pisać, że ładne Jeszcze się chłop na samoloty przerzuci Jak dobrze poszukasz to znajdziesz moją (aktualną) relację z budowy UH-1B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Jak dobrze poszukasz to znajdziesz moją (aktualną) relację z budowy UH-1B Mr. Green Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Spokojnie Praetorian, jak zauważyłeś pewnie to ma być obiekt na naczepe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markus270393 Napisano 19 Sierpnia 2008 Share Napisano 19 Sierpnia 2008 Świetny model, stare AMT maja w sobie MOC, Italeri nie osiągnie takiego odwzorowania bryły nigdy... Moc i duszę Detale są na najwyższym poziomie! Co do trucka: piękny model, bardzo czysto zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 28 Sierpnia 2008 Share Napisano 28 Sierpnia 2008 Oglądałem bacznie całą twoją relację i nie dopatrzyłem się żadnych błędów w twoim modelu, Andrzeju gratuluję tak wspaniałego wykonania modelu. Mam nadzieję ,że jak doczepisz przyczepę, to model zrobi na mnie jeszcze większe wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 19 Września 2008 Autor Share Napisano 19 Września 2008 Na MTM'ie 2008 Mack zajał 2 miejsce no i dokończył żywota jako ciagnik siodłowy: Zerwałem siodło i zamontowałem kłonice, podpiąłem przyczepę i podłączyłem przewody. Ciągnik trochę przybrudziłem aby nie odbiegał wyglądem zbytnio od przyczepy. Prac przy modelu jeszcze nie ukończyłem, będą jeszcze poprawki w brudzingu i jakiś ładunek. Kilka fotek z tego jak zestaw wygląda obecnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Nie no przepiękny model Teraz to tylko Panie Andrzeju do lasu się z tym Mack'iem wybrać ,w celu załadunku i porobienia fotek w terenie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Też na MTM widziałem.Pięknie jeszcze tylko jakieś kłody i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 nigdy zlego slowa bym nie powiedzial.Piekny model ale te przewody to by mozna tez wybrudzic albo matowe zrobic bo sie az swieca jakby z fabryki byly... i oczywicie gratuluje 2 miejca na MTM.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 no Tornado jesteś niesamowity, zawsze to podkreślam talent i pomyślunek, bo nie jest sztuką zrobić model, pomalować na szybko i obwiesić toną akcesoriów... Twoje modele są od początku do końca przemyślane i wykonywane z najwyższą chirurgiczną sterylnością gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 19 Września 2008 Autor Share Napisano 19 Września 2008 Dzieki koledzy za opinie i komentarze Piekny model ale te przewody to by mozna tez wybrudzic albo matowe zrobic bo sie az swieca jakby z fabryki byly... Prac przy modelu jeszcze nie ukończyłem, będą jeszcze poprawki w brudzingu i jakiś ładunek. Dotyczy to również przewodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 Piękny super robota. Gratuluje medalu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 Piękny !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi