Mieszko Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Witam Wrzuciłem piwatę do zmywacza sidoluxu i ujrzałem to: Czy tak powinno być?normalne to jest?czy jakas uszczelka mi sie wlasnie rozpuszcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Może to farba która się rozpuszcza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Uszczelki są raczej koloru czarnego, ja od jakiegoś czasu też używam zmywacza do sido i wszystko jest ok. Zmywa akryle, olejne, nie rusza uszczelek i tanio wychodzi czyszczenie aero. Może to jakiś smar którym był zabezpieczony aero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mieszko Napisano 6 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Nie wiem a ile wy trzymacie w zmywaczu swoje aerografy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Ja na początek przepsikuje go zmywaczem z większego brudu (farby) a potem wrzucam na 10 min max 20 min do słoika ze zmywaczem. Ale to chyba nie ma znaczenia bo zmywacz jest bezpieczny dla aero i może leżeć dłużej, chociaż nie próbowałem dłużej niz na pół godziny. Poprzednio używałem zmywacza wamodu do akryli i gorzej czyścił aero, cenowo też nie za bardzo - 10 zł mała butelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
art1992 Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 No... mi leżał w cleanluxie aerograf przez 10-12 Dni xD Wyjąłem wyczyściłem i gra jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Mieszko podstawowe pytanie to czy używałeś takiej farby kiedykolwiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mieszko Napisano 6 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2008 No właśnie nie , ale wszytko jest ok. Piwata plywala w zmywaczu dwie godziny i maluje się nią dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Mój przeleżał ponad miesiąc i miał się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Mam pytanko dziś chciałem kupić sidolux i cleanlux byłem w realu praktikerze liroy merlin lidlu i carrefur udało mi sie dostać sidol w tesco ale za cholere nie mogę kupić cleanluxu gdzie mam tego poszukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 ...może w modelarskim? Ja kupiłem w małym sklepiku z chemią, ale dopiero w trzecim odwiedzonym. Sido jest wszędzie, a z cleanluxem trzeba trochę pochodzić (Poznań, okolice Wildy). Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avemark Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Kupiłem w AS-market Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mieszko Napisano 7 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Szukaj w sklepach z chemią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Tak właśnie muszę zrobić. Mam pytanko jeszcze jeśli nakładam sido pędzlem to ile warstw powinienem nałożyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 WitamWrzuciłem piwatę do zmywacza sidoluxu i ujrzałem to: Czy tak powinno być?normalne to jest?czy jakas uszczelka mi sie wlasnie rozpuszcza? Mieszko, a może Twój aerograf to najzwyczajniej lampa Aladyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toudi88 Napisano 15 Kwietnia 2013 Share Napisano 15 Kwietnia 2013 Cleanlux jest w Tesco:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi