maszynista93 Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam Mam do ocenienia coś takiego całość malowana pędzlem Edytowane 9 Sierpnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
art1992 Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Mnie się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Tych zdjęć nie da się oglądać, po kliknięciu miniatury muszę obraz przewijać. Przy jednym zdjęciu się zmusiłem, wygląda to kiepsko, no chyba że napiszesz: "to mój drugi model i mam 13 lat" Słabiutko, a jakie wady, to niech inni napiszą, bo mój monitor to nie 32 calowa panorama. Pracuj dalej. Pzdr Ps A tak swoją drogą, to dziwię się, że tu "Fotosik" nie jest zabroniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Witam Panthera, mniam Pomijając błędy merytoryczne zestawu to ogólnie znowu w kolejności fotek: - mocowanie karnistra co najmniej dziwne - lina z mocowaniem tam gdzie go nie powinno być. - przyrząd do napinania gąsienic w kolorze drewna. - brak stelaży na narzędzia - fikcyjne rozmieszczenie ekwipunku saperskiego - miejscami w złych pozycjach wiszą fartuchy, do tego lewitują na jednym uchwycie. - złe rozmieszczenie uchwytów na wieży - błyszczące kalki Nie jestem pewien przedziału silnikowego i stropu wieży bo nie ma dobrej fotki tych miejsc, ale na dachu chyba widziałem jakieś dziwne gniazdo antenowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Jak na Italeri to znakomicie wykonane... Lecz kolory wydają mi się za bardzo monotonne. I jak wspomniał kolega powyżej kalki się świecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 A ja pokusiłem się o otworzenie więcej niż jednego zdjęcia ( jak w przypadku Seba) i powiem, że nieźle jest wykonane momentami błotko, ładnie wyglądają gąski. Co do malowania to widać, że przynajmniej kolor ciemniejszy była nanoszony pędzlem, więc przydałoby się go stonować z bazowym. W km-ie o ile dobrze widzę brak jest nawierconego otworu w lufie. Zakup sobie jakieś płyny do nakładania kalkomanii ( przy takich nierównych powierzchniach jak zimmerit wskazane) Pozdrawiam!!! PS: Olej fotosika, zapisuj zdjęcia w np.photobucket.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 6 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2008 fotki dałem duże by można było zauważyć błędy osłony nie pasowały i wyszło tak zbiornik chyba zdejmę kalki nie świecą się w realu aż tak całość miała być ładna i tania, koszt to jedynie cena modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Wierzbicki Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Sam model wygląda ładnie, daję ci plusik za błotko a jeśli chodzi o minusy, oprócz tego co napisał Patterson, nie podoba mi się ta "rdza", wygląda jakby była sproszkowana Ale ogólnie jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 a Schurzen są tak skorodowane czy nadgryzione przez piechotę przeciwnika? bo efekt jest co najmniej przesadzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 O tak- dopiero to zauważyłem na większych zdjęciach... Schurzeny są za bardzo zerdzewiałe, gdyby takie na prawdę dowódcy zobaczyli wszystkich czołgistów posłali czym prędzej na front wschodni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 9 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2008 przyznaje... rdza jest testowa, choć w realu nie wygląda tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 10 Sierpnia 2008 Share Napisano 10 Sierpnia 2008 "to mój drugi model i mam 13 lat" W jakim wieku zacząłeś, pokażesz Swój 10 model? WitamPanthera, mniam Very Happy Malkontent rdza jest testowa, choć w realu nie wygląda tak źle Crying or Very sad Jak większość Naszych modeli, aparat nie kłamie, jednak na żywo nie zobaczylibyśmy. Jeśli chodzi o malowanie i syfek a Schurzen są tak skorodowane czy nadgryzione przez piechotę przeciwnika? bo efekt jest co najmniej przesadzony. Kolejny Malkontent, u Nich to norma ;) Tak więc merytorycznie już usłyszałeś od Nich(ja z reszta tez,nieraz) co jest źle,w następnym poprawisz, jednak malowanie-rozumiem ze to testy próbowe przedwstęp do modelu w stylu"opadną Wam szczęki", jesli zgrasz to, co wykonałeś na tym modelu....tak będzie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 11 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2008 ...fajnie prosił bym o ocenę w skali od 1 do 5 ... np. 1/5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi