maszynista93 Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam Mam do ocenienia coś takiego całość malowana pędzlem Edytowane 9 Sierpnia 2008 przez Gość Cytuj
Seb Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 Tych zdjęć nie da się oglądać, po kliknięciu miniatury muszę obraz przewijać. Przy jednym zdjęciu się zmusiłem, wygląda to kiepsko, no chyba że napiszesz: "to mój drugi model i mam 13 lat" Słabiutko, a jakie wady, to niech inni napiszą, bo mój monitor to nie 32 calowa panorama. Pracuj dalej. Pzdr Ps A tak swoją drogą, to dziwię się, że tu "Fotosik" nie jest zabroniony. Cytuj
Patterson Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 Witam Panthera, mniam Pomijając błędy merytoryczne zestawu to ogólnie znowu w kolejności fotek: - mocowanie karnistra co najmniej dziwne - lina z mocowaniem tam gdzie go nie powinno być. - przyrząd do napinania gąsienic w kolorze drewna. - brak stelaży na narzędzia - fikcyjne rozmieszczenie ekwipunku saperskiego - miejscami w złych pozycjach wiszą fartuchy, do tego lewitują na jednym uchwycie. - złe rozmieszczenie uchwytów na wieży - błyszczące kalki Nie jestem pewien przedziału silnikowego i stropu wieży bo nie ma dobrej fotki tych miejsc, ale na dachu chyba widziałem jakieś dziwne gniazdo antenowe. Pozdrawiam Cytuj
Aleks Kornafel Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 Jak na Italeri to znakomicie wykonane... Lecz kolory wydają mi się za bardzo monotonne. I jak wspomniał kolega powyżej kalki się świecą. Cytuj
Mierzu Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 A ja pokusiłem się o otworzenie więcej niż jednego zdjęcia ( jak w przypadku Seba) i powiem, że nieźle jest wykonane momentami błotko, ładnie wyglądają gąski. Co do malowania to widać, że przynajmniej kolor ciemniejszy była nanoszony pędzlem, więc przydałoby się go stonować z bazowym. W km-ie o ile dobrze widzę brak jest nawierconego otworu w lufie. Zakup sobie jakieś płyny do nakładania kalkomanii ( przy takich nierównych powierzchniach jak zimmerit wskazane) Pozdrawiam!!! PS: Olej fotosika, zapisuj zdjęcia w np.photobucket.com Cytuj
maszynista93 Napisano 6 Sierpnia 2008 Autor Napisano 6 Sierpnia 2008 fotki dałem duże by można było zauważyć błędy osłony nie pasowały i wyszło tak zbiornik chyba zdejmę kalki nie świecą się w realu aż tak całość miała być ładna i tania, koszt to jedynie cena modelu Cytuj
Patryk Wierzbicki Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 Sam model wygląda ładnie, daję ci plusik za błotko a jeśli chodzi o minusy, oprócz tego co napisał Patterson, nie podoba mi się ta "rdza", wygląda jakby była sproszkowana Ale ogólnie jest dobrze Cytuj
Andrzej_LK Napisano 7 Sierpnia 2008 Napisano 7 Sierpnia 2008 a Schurzen są tak skorodowane czy nadgryzione przez piechotę przeciwnika? bo efekt jest co najmniej przesadzony. Cytuj
Aleks Kornafel Napisano 7 Sierpnia 2008 Napisano 7 Sierpnia 2008 O tak- dopiero to zauważyłem na większych zdjęciach... Schurzeny są za bardzo zerdzewiałe, gdyby takie na prawdę dowódcy zobaczyli wszystkich czołgistów posłali czym prędzej na front wschodni... Cytuj
maszynista93 Napisano 9 Sierpnia 2008 Autor Napisano 9 Sierpnia 2008 przyznaje... rdza jest testowa, choć w realu nie wygląda tak źle Cytuj
Gościu Napisano 10 Sierpnia 2008 Napisano 10 Sierpnia 2008 "to mój drugi model i mam 13 lat" W jakim wieku zacząłeś, pokażesz Swój 10 model? WitamPanthera, mniam Very Happy Malkontent rdza jest testowa, choć w realu nie wygląda tak źle Crying or Very sad Jak większość Naszych modeli, aparat nie kłamie, jednak na żywo nie zobaczylibyśmy. Jeśli chodzi o malowanie i syfek a Schurzen są tak skorodowane czy nadgryzione przez piechotę przeciwnika? bo efekt jest co najmniej przesadzony. Kolejny Malkontent, u Nich to norma ;) Tak więc merytorycznie już usłyszałeś od Nich(ja z reszta tez,nieraz) co jest źle,w następnym poprawisz, jednak malowanie-rozumiem ze to testy próbowe przedwstęp do modelu w stylu"opadną Wam szczęki", jesli zgrasz to, co wykonałeś na tym modelu....tak będzie. pozdrawiam Cytuj
maszynista93 Napisano 11 Sierpnia 2008 Autor Napisano 11 Sierpnia 2008 ...fajnie prosił bym o ocenę w skali od 1 do 5 ... np. 1/5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi