temir 2 Napisano 25 Września 2008 Autor Share Napisano 25 Września 2008 Witam! Za budowę na jak zwykle wysokim poziomie i ten napis, który spowodował u mnie szczęko-opad wielki szacunek Dzięki! Traktuję to jako zachętę do dalszej pracy Piękny, bezbłędny pod względem wykonania i merytorycznym model Nie byłoby to możliwe bez Twoich spostrzeżeń i uwag które pozwoliły mi na korekty w odpowiednim momencie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Wspanaiale wyglądają te podniesione patrzałki. Sądząc po kolorze to nie blaszka. Napis też super. To jest gruziński? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Bardzo ładnie i oryginalnie, bo nieczęsto się spotyka takie pelne białe malowanie. Mam nadzieje, że obić i przetarć nie będzie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 temir 2 - zagladam tu czasem i przyznaje, ze wykonales kawal dobrej roboty. Prezentujesz swietny warsztat. Bede czekal na dalsze efekty prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 26 Września 2008 Autor Share Napisano 26 Września 2008 Witam! Wspanaiale wyglądają te podniesione patrzałki. Sądząc po kolorze to nie blaszka Blaszka tyle że pokryłem ją od razu szachlówką Tamiji w płynie. A co do napisu - jest omiański i znaczy "Dawid Sasuński" ,to ichniejszy jakiś heros czy ktoś taki . Mam nadzieje, że obić i przetarć nie będzie Trochę musi, inaczej przypominałby karetkę pogotowia . Trochę syfu na podwoziu,przedziale silnikowym i tam gdzie dreptali załoganci. Orginał nie sprawia wrażenie niemiłsiernie styranego więc postaram się dostosować wykonales kawal dobrej roboty. Prezentujesz swietny warsztat. Bede czekal na dalsze efekty prac Koniec wieńczy dzieło jak mawiali starożytni Padło też pytanie o koszta: Spieszę z opowiedzią: Model UM - 21 PLN Model Dragona ok. 35 PLN Blaszka - 30 PLN Lufa - ok. 12 PLN Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Aż się siekiera w kieszeni otwiera!!!!!! Bombastycznie!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 10 Października 2008 Autor Share Napisano 10 Października 2008 Witam! KONIEC Do oglądania reszty zdjęć zapraszam do galerii: viewtopic.php?t=10012 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi