iraz Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 MACK z firmy HELLER: Numer rejestracyjny:499 ELEMENTY TUNINGUJĄCE: -Na grillu dałem naklejkę -Zamiast napędzanych dwóch osi z tyłu dałem jedną napędzaną a drugą ciągnącą OTO EFEKT: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 MACK z firmy HELLER:-Zamiast napędzanych dwóch osi z tyłu dałem jedną napędzaną a drugą ciągnącą Myślę że chciałeś powiedzieć "wleczoną" zamiast ciągnącą. Ps. Przyznam sie że nie wiedziałem o tym iż Heller wypuścił Macka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 18 Lipca 2006 Autor Share Napisano 18 Lipca 2006 Zgadz si etranado wleczącą ale był kiedyś raze były też farbki do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 3 Sierpnia 2007 Share Napisano 3 Sierpnia 2007 A może odkurzysz ten model i dasz foty jeszcze raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 3 Sierpnia 2007 Share Napisano 3 Sierpnia 2007 Zgadz si etranado wleczącą ale był kiedyś raze były też farbki do niego. Iraz pisz dokładniej, bo nie mogę Cię zrozumieć. Widziałem twój model w Katowicach na wystawie w listopadzie, sam byłem z Peterbildem 377A/E, Wreckerem Truck, La Frence Pumper, Volvo fh-12 Globetrotter + Kontener i Freiglinerem + Flatbed kojarzysz mnie rozmawialiśmy w czasie wystawy i przed wystawą miałem modele na podstawkach z płyty wiórowej Fajny był kolor tego modelu, jak ci się udalo taki zrobić, nie żebym się śmiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viper Napisano 3 Sierpnia 2007 Share Napisano 3 Sierpnia 2007 Hej jak sie wstawia model do galerii to wypadałoby go odkurzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regis Napisano 3 Sierpnia 2007 Share Napisano 3 Sierpnia 2007 Hej, Czy mógłbyś dorzucić informację na temat skali modelu? Nie wiem, czy to światło tak pada, ale model wygląda na zakurzony. Budując model opierałeś się na jakichś zdjęciach prawdziwego Macka? Jeśli tak to byłbym wdzięczny jakbyś je gdzieś tutaj wrzucił, chętnie popatrzę na Macka z osią wleczoną. Minus za wykonanie osi wleczonej - możesz wyjaśnić co robią dyski przy ramie, czy może tak mają być? Robiąc oś wleczoną mogłeś to usunąć. Siodło powinno być wg. mnie cofnięte do tyłu (możliwe, że fotka trochę oszukuje). W przypadku osi wleczonej jest ono zwykle tuż za mostem napędowym (nie nad nim). pozdrawiam, k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 Piękny model ,wykonanie wzorowe. Pomalowałeś go lepikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 6 Sierpnia 2007 Share Napisano 6 Sierpnia 2007 Kubamich1-dlaczego uważasz że model jest pomalowany lepikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubamich1 Napisano 6 Sierpnia 2007 Share Napisano 6 Sierpnia 2007 Strasznie gruba warsta czarnej farby i kurzu sprawia takie wrażenie.Ja też mam zakurzone modele ale ten jest zakurzony na maxa , i trudno raczej o pozytywne komentarze w takiej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaco Napisano 12 Października 2007 Share Napisano 12 Października 2007 Witam. Czy ktoś wie jakie i ile modeli ciężarówek ,naczep , straży i autobusów wyprodukował heller ? Tornado stworzył katalog Italeri, może warto by było i inne firmy pokazać ? Na publicznych jest tego skromna ilość , wiem że to nie wszystko . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 12 Października 2007 Share Napisano 12 Października 2007 (edytowane) Aha co do katalogu posiadam pelny katalog z datami produkcji ciężarówek, naczep revella i italerii. To jest w pdfie jak to wrzucic mam??? Edytowane 12 Października 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaco Napisano 12 Października 2007 Share Napisano 12 Października 2007 To dawaj je do --- chyba in boxa !!! Myśle,że się bardzo przydadzą. Ja będe Ci bardzo wdzięczny ! Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi