hubert72 Napisano 6 Stycznia 2023 Share Napisano 6 Stycznia 2023 W ostatnim czasie w ramach testowego montażu dla producenta udało mi się skleić dwa modele japońskich armatek ( Type 41, Type 90), które będą wydane w najbliższym czasie przez polską firmę AJM Models. Oba zestawy to odlewy z żywicy. Zapraszam do oglądania 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 7 Stycznia 2023 Share Napisano 7 Stycznia 2023 Lubię takie egzotyki. Jak zwykle wykonanie bardzo dobre. Skąpisz coś ostatnio prezentacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 7 Stycznia 2023 Share Napisano 7 Stycznia 2023 Jedyne co kloje mnei w oczy to zielona trawa na pustyni. Trochę mało realistyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orkan Napisano 8 Stycznia 2023 Share Napisano 8 Stycznia 2023 Fajne modeliki. Skąd wniosek , że to pustynia ? Może to step. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 8 Stycznia 2023 Share Napisano 8 Stycznia 2023 41 minut temu, orkan napisał: Fajne modeliki. Skąd wniosek , że to pustynia ? Może to step. Bo ziemia jest wyjałowiona i żółta. Stepy też w większości są porośnięte żółtą trawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 8 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2023 Zgodnie ze zdjęciem poniżej, jest to dżungla na Pacyfiku na tej fotce się wzorowałem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 8 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2023 20 godzin temu, Mikolaj75 napisał: Lubię takie egzotyki. Jak zwykle wykonanie bardzo dobre. Skąpisz coś ostatnio prezentacji Cześć, masz rację, praktycznie nic nie wrzucam ale za to kleje dużo myślę że uda mi się na dniach wrzucić coś z moich ostatnich prac. Mam nadzieję do zobaczenia na jakimś konkursie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 8 Stycznia 2023 Share Napisano 8 Stycznia 2023 20 minut temu, hubert72 napisał: Zgodnie ze zdjęciem poniżej, jest to dżungla na Pacyfiku na tej fotce się wzorowałem: No to sorry ale makieta dżungli w ogóle nie przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 8 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2023 5 minut temu, patrykd napisał: No to sorry ale makieta dżungli w ogóle nie przypomina A jaki jest sens zakryć drzewami i krzakami model nieco mniejszy niż zapałka ? Celowałem w odcień terenu i w miarę możliwości soczysty odcień niskiej roślinności.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi