Thalgonis Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 Ciałko, to coś powstało naprawdę (jedyny ocalały egzemplarz znajduje się w Muzeum Broni Pancernej w Kubince, w obwodzie moskiewskim). Uważa się, że miało służyć jako jednoosobowy wóz zwiadowczy, hm... Stare Kino 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 jakaś podstaweczka jeszzce i będzie powiedziana fajna historia 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thalgonis Posted January 27, 2023 Author Share Posted January 27, 2023 (edited) Podstaweczka powiadasz... Ale une mi, kruca fuks, nie wychodzą, i mogę popsuć odbiór wizualny, bo to gówienko jest w końcu małe jak... gówienko i może zniknąć optycznie na podstawce Edited January 27, 2023 by Thalgonis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted January 27, 2023 Share Posted January 27, 2023 .... eee gadanie! Spróbuj może się okazać , że niebanalny pomysł podwoi albo potroi efekt. Zachęcam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RKoziarski78 Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 (edited) Mój dziadek miał taki wóz zwiadowczy. Ale u niego stał bokiem i ogórki się w nim kisły. Hm.... Model fajny. Super the metalowe powierzchnie ci wyszły Edited February 27, 2023 by RKoziarski78 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts