Thalgonis Napisano 20 Stycznia 2023 Napisano 20 Stycznia 2023 Ciałko, to coś powstało naprawdę (jedyny ocalały egzemplarz znajduje się w Muzeum Broni Pancernej w Kubince, w obwodzie moskiewskim). Uważa się, że miało służyć jako jednoosobowy wóz zwiadowczy, hm... Stare Kino 3 Cytuj
Gerd Napisano 27 Stycznia 2023 Napisano 27 Stycznia 2023 jakaś podstaweczka jeszzce i będzie powiedziana fajna historia 1 Cytuj
Thalgonis Napisano 27 Stycznia 2023 Autor Napisano 27 Stycznia 2023 (edytowane) Podstaweczka powiadasz... Ale une mi, kruca fuks, nie wychodzą, i mogę popsuć odbiór wizualny, bo to gówienko jest w końcu małe jak... gówienko i może zniknąć optycznie na podstawce Edytowane 27 Stycznia 2023 przez Thalgonis Cytuj
Gerd Napisano 27 Stycznia 2023 Napisano 27 Stycznia 2023 .... eee gadanie! Spróbuj może się okazać , że niebanalny pomysł podwoi albo potroi efekt. Zachęcam. Cytuj
RKoziarski78 Napisano 27 Lutego 2023 Napisano 27 Lutego 2023 (edytowane) Mój dziadek miał taki wóz zwiadowczy. Ale u niego stał bokiem i ogórki się w nim kisły. Hm.... Model fajny. Super the metalowe powierzchnie ci wyszły Edytowane 27 Lutego 2023 przez RKoziarski78 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi