giberes Napisano 22 Stycznia 2023 Share Napisano 22 Stycznia 2023 Witam, chodzi mi po głowie sklejenie jakiegoś pływadła. Czy obiekt tytułowy to dobry wybór, żeby skleić bez spiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 22 Stycznia 2023 Share Napisano 22 Stycznia 2023 1 godzinę temu, giberes napisał: Witam, chodzi mi po głowie sklejenie jakiegoś pływadła. Czy obiekt tytułowy to dobry wybór, żeby skleić bez spiny? 3 ramki -144 części 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Stycznia 2023 Share Napisano 23 Stycznia 2023 W dniu 22.01.2023 o 16:55, giberes napisał: Czy obiekt tytułowy to dobry wybór, żeby skleić bez spiny? jak nigdy nie kleiłeś okrętów to radziłbym zamiast 700 zakupić 350 od trumpka : 700 jest bardziej wymagająca i trzeba mieć zegarmistrzowską precyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 23 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2023 (edytowane) Niestety również 350 jest sporo droższa. Domyślam się, że w tej skali to makiem pisane, ale też nie zamierzam jakiejś galanterii specjalnej dokładać, może relingi. Dlatego szukam coś w miarę współczesnego, bo na 2wś to potrafiły niezłe pajeczyny być. Edytowane 23 Stycznia 2023 przez giberes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 24 Stycznia 2023 Share Napisano 24 Stycznia 2023 jak coś prostego to a ma być ruskie to moze Rosyjska korweta rakietowa proj.1239 „BORA” http://ajmmodels.pl/wp-content/uploads/2015/03/Screen-Shot-03-16-17-at-11.09-AM.jpg nie wiem czemu mam czarne tło choler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 24 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2023 Dzięki, popatrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi