Roland_Sebastian Napisano 27 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2023 7 godzin temu, greatgonzo napisał: Super. Ale mnie chodziło o odróżnienie okopcenia od reszty. Też jest w jakimś stopniu widoczna różnica, nie dysponuje aktualnie zdjęciem, żeby to pokazać, ale postaram się zrobić odpowiednie jak wrócę do domu i będę miał chwilę. 7 godzin temu, greatgonzo napisał: Tego na pewno nie zauważyłem i nawet nie bardzo rozumiem. Już nie ważne. Namieszałem, ale wiem już o co chodzi. Ubzdurałem sobie, nie wiedzieć czemu, że to znaki bez niebieskiej obwódki były tymi regulaminowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 27 Stycznia 2023 Share Napisano 27 Stycznia 2023 Nie tasujcie się już tak nad tą Kobrą. Panie Aptekarzu, Pan robi następny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 27 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2023 50 minut temu, HK1885 napisał: Nie tasujcie się już tak nad tą Kobrą. Ale to przecież jest ciekawa dyskusja, która ożywia forum. Do tego zawarta tu porcja wiedzy może przydać się komuś kto tu trafi w przyszłości. 52 minuty temu, HK1885 napisał: Panie Aptekarzu, Pan robi następny model. Aktualnie staram się nikogo nie zabić w mojej podstawowej działalności. Na szczęście weekend zapowiada się modelarsko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 27 Stycznia 2023 Share Napisano 27 Stycznia 2023 18 minut temu, Roland_Sebastian napisał: Na szczęście weekend zapowiada się modelarsko. To dobra wiadomość. Czekam z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 27 Stycznia 2023 Share Napisano 27 Stycznia 2023 4 godziny temu, Roland_Sebastian napisał: nie dysponuje aktualnie zdjęciem, żeby to pokazać, ale postaram się zrobić odpowiednie jak wrócę do domu Możesz to zrobić ku swojej i naszej (chyba nie tylko mojej) satysfakcji. Ale ja Cię nie sprawdzam. Znakomicie, że o tym pomyślałeś. To jest jeden z tych drobiazgów, które dokładają cegiełkę do realizmu prezentacji modelu. Same w sobie niby nie są najważniejsze, ale bez nich ten realizm cierpi. Wspomniałem o tym, bo te niuanse są często pomijane przez modelarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 27 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2023 Od jakiegoś czasu ograniczam lakierowanie do mimimum i jeśli już to nie po całości, a raczej w miejscach tego wymagających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 29 Stycznia 2023 Share Napisano 29 Stycznia 2023 Bardzo piękna Cobra! Poziom nieosiągalny dla mnie. Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi