stroju Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Oto kolejny model z mojej kolekcji, wykonany prosto z pudełka (testowałem na nim patinatora : Czekam na opinie i sugestie. Wiem że z tym Brenem położonym na skrzyniach to już przesadziłem bo po przejażdżce po pustyni w tumanach kurzu już mógłby nie wystrzelić ale trudno by go było wyjąć bez uszkodzenia reszty. Co do kolorów też nie jestem pewien ale wygląda ciekawie I te gąsienice w realu tak nie błyszczą[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Kolego, gąsienicami się nie przejmuj albowiem znam to z autopsji że, w piaszczystym terenie gąsienice po paru kilometrach błyszczały się jak psu........ Przećwiczyłem to na wielu poligonach w okresie letnim. Pisze ci to zawodowy czołgista. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 ... Na przyszlosc nie kompresuj tak mocno JPGow bo zacierasz detali widocznosc i odrobine wieksze foty prosimy. Poza tym calkiem przyjemny model, ale mogles dac ciut mocniejszego wasza tu i tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artez Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Też go robiłem dawno dawno temu , przyjemny model i ciekawy poprzez swoje malowanie . Model zrobiłeś nie tak źle , czytso ładnie ale bez szału , po pierwsze gąski , teatr działań afrykańskich, pustynie , piach , a gąski czyste jak na jakiejś defiladzie.. Całość modelu kurzyłeś więc i gąski też wypadało by .. Więc to popraw , po drugie , po co zamalowałeś bazową reflektory z przodu ? Kiedyś na jakimś zdjęciu widziałem podpórki pod włazy ale nie jestem pewien czy takowe wszędzie stosowano , w kążdym razie w swoim zrobiłem. Jeszcze brakuje mi na modelu brak washa ,no i wszelkich obić . Jak oceniasz patinatora ? Mi osobiscie średnio przypadają te pigmenty. Ale jak pisałem model ok , z wyjątkiem tych rzeczy wyżej wymienionych. Pzd|2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 12 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Patinatora oceniam raczej dobrze ale nie miałem okazji go z żadnym innym porownać. Co do reflektorów to były one z plastiku nie przeźroczystego myślałem jak je pomalować aby wyglądały realistycznie i... nie wymyśliłem a potem zapomniałem. Gąsienice pewnie niedługo pobrudzę. Więcej grzechów nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi