Adamo722 Napisano 9 Lutego 2023 Share Napisano 9 Lutego 2023 (edytowane) Malowanie JG53 Włochy Maj 1944 Edytowane 9 Lutego 2023 przez Adamo722 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 9 Lutego 2023 Share Napisano 9 Lutego 2023 Kalki i błoto(kurz?) słabe. Ładne ślady po wycieraczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 9 Lutego 2023 Share Napisano 9 Lutego 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, Lipa napisał: Ładne ślady po wycieraczkach. Ale nierealne. Edytowane 9 Lutego 2023 przez _OldMan_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 9 Lutego 2023 Share Napisano 9 Lutego 2023 (edytowane) Niektórzy też olewają brudzenia podwozia, a tu przynajmniej jest na przedostatnim , mapka całkiem fajna. Edytowane 9 Lutego 2023 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick0909 Napisano 9 Lutego 2023 Share Napisano 9 Lutego 2023 na uwagę zasługuje, ciekawe realistyczne odwzorowanie plandeki. zestawowa tylko pomalowana wyglada plastikowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 9 Lutego 2023 Share Napisano 9 Lutego 2023 Za co tak dużo punktów reputacji, myślałem że to idzie w parze z poziomem prac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 9 Lutego 2023 Share Napisano 9 Lutego 2023 To kurzenie wygląda nierealistycznie, brakuje rozmyć "kurzu" na spodzie, zwłaszcza rzuca się w oczy przy zdjęciu od frontu. Model dla mnie bardzo sentymentalny, sklejałem takiego ponad 25 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi