Stojkovic Napisano 15 Lutego 2023 Share Napisano 15 Lutego 2023 (edytowane) Gdy zobaczyłem ten model, nie mogłem się oprzeć sylwetce i kolorom nadwozia. W budowie wykorzystałem blaszki od nunu i kalkomanie SK Decals do egzemplarza z Nurburgringu objeżdżanego przez samego Yamauchi'ego. Dodałem nieco okablowania i rury z wentylacją kabiny. Więcej o tym w filmie pod linkiem: Gotowy model: Edytowane 16 Lutego 2023 przez Stojkovic 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Lutego 2023 Share Napisano 15 Lutego 2023 elegancko wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 16 Lutego 2023 Share Napisano 16 Lutego 2023 Piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 16 Lutego 2023 Share Napisano 16 Lutego 2023 A może by tak producenta modelu i skalę podać w tytule ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sąsiad_squad Napisano 16 Lutego 2023 Share Napisano 16 Lutego 2023 Rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liinc Napisano 17 Lutego 2023 Share Napisano 17 Lutego 2023 Kocur! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 13 Lipca 2023 Autor Share Napisano 13 Lipca 2023 Zapraszam do obejrzenia procesu budowy modelu: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi