Jacorro Napisano 17 Lutego 2023 Share Napisano 17 Lutego 2023 Pierwszy raz malowałem ludzkie figurki. Dodałem kalkomanie tamiyi do figurek. Jak dla mnie zbyt uciorany ziemią. Piszcie co sądzicie i najwyżej jak to poprawić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 17 Lutego 2023 Share Napisano 17 Lutego 2023 Zasadniczo całkiem fajny pomogła by mu podstawka. Ale... Jako aktywny moturzysta muszę się przyczepić - czemu on ma aż tak skorodowany układ wydechowy? Toż to motury wyciągane z szopy po 50 latach dopiero tak mają, kolanka (przy głowicach) ok są przegrzane, korodują, ale reszta po prostu czarna, ewentualnie drobne obicia, Pozdr ww! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 20 Lutego 2023 Share Napisano 20 Lutego 2023 Jeżeli to z walk na froncie wschodnim to jeszcze za mało błota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 20 Lutego 2023 Super Moderator Share Napisano 20 Lutego 2023 Klasycznie najsłabszym elementem modelu są koła ale XXI wiek więc i o ratunek znacznie łatwiej, polecam poszukać na portalach z plikami stl, ja nabyłem do BMW R75- koszt pliku jakieś 4pln -druk zależnie od wybranej jakości (8k drożej) ale różnica... dla porównania ciemnoszare koło z Tamiy,a jasny szary- wydruk , chyba nie trzeba komentować 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 22 Lutego 2023 Share Napisano 22 Lutego 2023 Noo wydruk pozamiatał, thx za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi