Jacorro Napisano 17 Lutego 2023 Napisano 17 Lutego 2023 Pierwszy raz malowałem ludzkie figurki. Dodałem kalkomanie tamiyi do figurek. Jak dla mnie zbyt uciorany ziemią. Piszcie co sądzicie i najwyżej jak to poprawić. 1 Cytuj
wuwumaster Napisano 17 Lutego 2023 Napisano 17 Lutego 2023 Zasadniczo całkiem fajny pomogła by mu podstawka. Ale... Jako aktywny moturzysta muszę się przyczepić - czemu on ma aż tak skorodowany układ wydechowy? Toż to motury wyciągane z szopy po 50 latach dopiero tak mają, kolanka (przy głowicach) ok są przegrzane, korodują, ale reszta po prostu czarna, ewentualnie drobne obicia, Pozdr ww! 1 Cytuj
Bartosz Ciesielski Napisano 20 Lutego 2023 Napisano 20 Lutego 2023 Jeżeli to z walk na froncie wschodnim to jeszcze za mało błota 1 Cytuj
Super Moderator Greif Napisano 20 Lutego 2023 Super Moderator Napisano 20 Lutego 2023 Klasycznie najsłabszym elementem modelu są koła ale XXI wiek więc i o ratunek znacznie łatwiej, polecam poszukać na portalach z plikami stl, ja nabyłem do BMW R75- koszt pliku jakieś 4pln -druk zależnie od wybranej jakości (8k drożej) ale różnica... dla porównania ciemnoszare koło z Tamiy,a jasny szary- wydruk , chyba nie trzeba komentować 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi