skarczu Napisano 20 Lutego 2023 Napisano 20 Lutego 2023 Jest to mój drugi model pokazany na forum. Praktycznie prosto z pudła, dodałem tylko pasy i osłony przeciwodblaskowe z hipsu. Na łączeniu kadłub - skrzydło farba nie jest gładka, chyba odkurz. Próbuję z tym walczyć bardziej rozcieńczając farby, no ale w tym modelu jest już pozamiatane. Malowany Hatakami serii Orange. 17 Cytuj
marskan Napisano 20 Lutego 2023 Napisano 20 Lutego 2023 Bardzo fajny. A linki anteny w mk I nie było ? 1 Cytuj
skarczu Napisano 20 Lutego 2023 Autor Napisano 20 Lutego 2023 2 godziny temu, marskan napisał: Bardzo fajny. A linki anteny w mk I nie było ? Wydaje mi się, że nie Cytuj
barszczo Napisano 20 Lutego 2023 Napisano 20 Lutego 2023 18 minut temu, skarczu napisał: Wydaje mi się, że nie I dobrze ci się wydaje. Modelik fajny, można by dorobić jeszcze czarną podstawę kołpaka śmigła, dobrze widoczną na zdjęciu powyżej . 1 Cytuj
skarczu Napisano 20 Lutego 2023 Autor Napisano 20 Lutego 2023 13 minut temu, barszczo napisał: ...można by dorobić jeszcze czarną podstawę kołpaka śmigła, dobrze widoczną na zdjęciu powyżej . Dzięki za podpowiedź - wcześniej tego nie zauważyłem Cytuj
HK1885 Napisano 21 Lutego 2023 Napisano 21 Lutego 2023 11 godzin temu, skarczu napisał: Praktycznie prosto z pudła, dodałem tylko pasy i osłony przeciwodblaskowe z hipsu. Sympatyczny Hurricane. Okazuje się, że siedemdwójkę też można polepić i zrobić z niej przyzwoity model... Podoba mi się. 11 godzin temu, skarczu napisał: Na łączeniu kadłub - skrzydło farba nie jest gładka, chyba odkurz. Próbuję z tym walczyć bardziej rozcieńczając farby Ciśnienie przy malowaniu? Oprócz tego miękka bawełniana szmatka i zawsze możesz wygładzić powierzchnię. 1 Cytuj
Helmut Napisano 21 Lutego 2023 Napisano 21 Lutego 2023 Jak przeglądałem fotki aż się wróciłem na górę sprawdzić, jaka to skala, czy nie przypadkiem 48. Ładny. I plus ode mnie, że nie RF-F... 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi