skarczu Napisano 20 Lutego 2023 Share Napisano 20 Lutego 2023 Jest to mój drugi model pokazany na forum. Praktycznie prosto z pudła, dodałem tylko pasy i osłony przeciwodblaskowe z hipsu. Na łączeniu kadłub - skrzydło farba nie jest gładka, chyba odkurz. Próbuję z tym walczyć bardziej rozcieńczając farby, no ale w tym modelu jest już pozamiatane. Malowany Hatakami serii Orange. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marskan Napisano 20 Lutego 2023 Share Napisano 20 Lutego 2023 Bardzo fajny. A linki anteny w mk I nie było ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 20 Lutego 2023 Autor Share Napisano 20 Lutego 2023 2 godziny temu, marskan napisał: Bardzo fajny. A linki anteny w mk I nie było ? Wydaje mi się, że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 Lutego 2023 Share Napisano 20 Lutego 2023 18 minut temu, skarczu napisał: Wydaje mi się, że nie I dobrze ci się wydaje. Modelik fajny, można by dorobić jeszcze czarną podstawę kołpaka śmigła, dobrze widoczną na zdjęciu powyżej . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 20 Lutego 2023 Autor Share Napisano 20 Lutego 2023 13 minut temu, barszczo napisał: ...można by dorobić jeszcze czarną podstawę kołpaka śmigła, dobrze widoczną na zdjęciu powyżej . Dzięki za podpowiedź - wcześniej tego nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 21 Lutego 2023 Share Napisano 21 Lutego 2023 11 godzin temu, skarczu napisał: Praktycznie prosto z pudła, dodałem tylko pasy i osłony przeciwodblaskowe z hipsu. Sympatyczny Hurricane. Okazuje się, że siedemdwójkę też można polepić i zrobić z niej przyzwoity model... Podoba mi się. 11 godzin temu, skarczu napisał: Na łączeniu kadłub - skrzydło farba nie jest gładka, chyba odkurz. Próbuję z tym walczyć bardziej rozcieńczając farby Ciśnienie przy malowaniu? Oprócz tego miękka bawełniana szmatka i zawsze możesz wygładzić powierzchnię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano 21 Lutego 2023 Share Napisano 21 Lutego 2023 Jak przeglądałem fotki aż się wróciłem na górę sprawdzić, jaka to skala, czy nie przypadkiem 48. Ładny. I plus ode mnie, że nie RF-F... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi