Skinn3r Napisano 27 Lutego 2023 Share Napisano 27 Lutego 2023 Czołem! Pytacie skąd się wziąłem.. w dziale cywili z wojskowym pojazdem? Otóż już spieszę z wyjaśnieniem.. Mianowicie, dziergać będę owszem MaxxPro, MRAPa, ale.. w barwach Marietta PD ze stanu Georgia w USA. Takiego oto, o: A skoro uznaje się, że pojazdy specjalistyczne jak policja, straż, pogotowie itd to pojazdy cywilne, to postanowiłem się rozgościć w tym dziale Poniżej załączam więcej zdjęć i materiałów, których użyję do pomocy w budowie: A bazą do tego modelu będzie model w 1/72 produkcji Galaxy Hobby: Aktualizacja prac - już wkrótce.. #zdążyćnaBytom 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 12 Marca 2023 Autor Share Napisano 12 Marca 2023 (edytowane) Coś tam podłubałem, ale wrażenia odnośnie samego modelu mam mocno mieszane... Spasowanie elementów jest mocno średnie, a ich wymiary nie pasują np. do innej części, do której należy je przykleić.. Coś za długie, coś za krótkie itd. No i pełno wypychaczy Podwozie jako-tako zrobione.. Ale nie mam jakoś specjalnie serca do tego modelu, żeby się nad nim spu****ć.. Za to ogarnąłem podłoże antypoślizgowe na podłodze kabiny.. Oryginał: No i tak to się kula.. Pozdr Edytowane 12 Marca 2023 przez Skinn3r 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTiStyle Napisano 12 Marca 2023 Share Napisano 12 Marca 2023 kula się kula oby do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 12 Marca 2023 Share Napisano 12 Marca 2023 Mam takowego Kinetica w 1/35... Podglądam dalej..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 14 Marca 2023 Share Napisano 14 Marca 2023 Ale mnie Kolega zaskoczył. Brak serca deklarujesz, ale mam nadzieję, ze upór wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi